Tapahtuma-aukion varaus

Tapahtuma-aukion vuokraus

Mall of Triplassa on erilaisten tapahtumien järjestämiseen erinomaiset puitteet. Little Manhattanilla 4. kerroksessa sijaitseva Tapahtuma-aukio toimii monipuolisena ja mukautuvana näyttämönä kulttuurille, viihteelle, tapahtumille ja erilaisille pop-upeille. 

Aukio sijaitsee kauppakeskuksen 4. kerroksessa, joka tavoittaa suuret kävijämassat suoraan katutasosta. Myös julkisen liikenteen asemahalli sijaitsee Mall of Triplan 4. kerroksessa, joten aukio on helposti saavutettavissa.

Tilaa Tapahtuma-aukiolla on noin 700 m² ja tilaan voidaan järjestää joustavasti monipuolista esitystekniikkaa. Tämä mahdollistaa konsertit, esitykset, tuotelanseeraukset ja muut suuret tilaisuudet. Tila on avoinna yleisölle ja mahdollistaa myös pitkälle iltaan ajoittuvien tapahtumien järjestämisen. Tapahtuma-aukio sijaitsee Triplan sydämessä 4. kerroksessa, johon pääsee sisään kaikista ilmansuunnista ja kulkuvälineistä, hotellista ja toimistoista. Mall of Triplassa vierailee kuukausittain yli 2 miljoonaa kävijää, ja Tapahtuma-aukio yhdistää kaikki kohderyhmät vuorokauden ympäri.

Yhteystiedot

Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää mahdollisuuksista tavoittaa teille tärkeimmät kohderyhmät kaupungin vilkkaimmassa kohtaamispaikassa!

Vuokrauspäällikkö
Susanna Joki
susanna.joki@malloftripla.fi
+358 40 195 7018

Katso alta esimerkkejä tapahtuma-aukion tapahtumista 

Konsertit

Nelli Matulan uudelle albumille saatiin runsaasti julkisuutta, kun julkaisukeikkaa vietettiin Triplassa. Tapahtumassa kohderyhmät pääsivät nauttimaan musiikista sekä osallistumaan meet&greet -tapahtumaan. 

Kutsuvierastilaisuudet

Tapahtuma-aukio yhdisti taiteen ja kulttuurin ystävät, kun Sorjonen-elokuvan red carpet -kutsuvierasensi-iltaa juhlittiin näyttävästi Mall of Triplassa. 

Lanseeraukset

OnePlus:n onnistunut lanseeraustapahtuma tavoitti ja yhdisti kohderyhmät yli rajojen hyödyntämällä live stream -ominaisuutta tapahtuman suorana lähetyksenä New Yorkista. 

Urheilutapahtumat

Maailman suurin Fan Zone toi yhteen jääkiekkofanit tarjoten livepelit, pelaajavierailut, after work -kokoontumispaikan sekä erilaista ohjelmaa. 

Näyttelyt

Tapahtuma-aukio tarjoaa näyttävät puitteet näyttelyille, ja kerää yhteen taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneet kaupunkilaiset.