Saapuminen

SUOMEN PARAS SIJAINTI!

Mall of Triplassa sijaitseva Pasilan joukkoliikenneterminaali on Suomen saavutettavin ja toisiksi vilkkain: sen läpi kulkee noin 200 000 ihmistä päivässä. Mall of Triplassa on helppo asioida myös autolla ja pyörällä ja esteetön liikkuminen on otettu huomioon.

Parkkihallissa on käytössä täysin puomiton pysäköinti. Käyttäessäsi Autopay -sovellusta tai rekisteröitymällä verkossa www.autopay.io-asiakkaaksi pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterintunnistuksella parkkihalliin sisään ajettaessa. Pysäköinnin voi maksaa myös EasyPark ja ParkMan-sovellusten avulla (sovellukset käynnistettävä halliin saapuessa), maksuautomaateilla tai verkossa. Jälkikäteen pysäköinnin voi maksaa 48 tunnin kuluessa maksukortilla Autopay -sovelluksella tai osoitteessa www.autopay.io. Lue lisää pysäköinnistä täältä.

Saapuminen

Mall of Triplaan on helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä, oma autolla kuin pyörälläkin.

uusi saapuminen 800x800.png
julkisilla 1.png

Raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat aivan Triplan edustalla – Pasilan aseman eteläpuolella, asema-aukiolla. Kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät Pasilassa. Junalla pääset Pasilasta lentokentälle noin 20 minuutissa ja Helsingin keskustaan noin viidessä minuutissa! Onnibussin bussipysäkki sijaitsee Veturitien alikulkutunnelissa länsipuolella. Asema-aukiolla on myös taksitolppa.

pyoralla 1.png

Pyöräilijät on huomioitu Triplassa. Polkupyörille on varattu 3 400 pysäköintipaikkaa. Pyöräparkeista löytyy sähköpyörille latauspisteitä, polkupyörien pesupaikka sekä välineitä pientä pyörähuoltoa varten. Pyöräparkit ovat maksuttomia. Lisäksi ulkopyörätelineitä löytyy Triplan eteläpuolelta Pasilansillalta ja asema-aukiolta.

autolla 1.png

Triplaparkissa on autoilijoita varten viidessä kerroksessa yhteensä 2 300 pysäköintipaikkaa ja sähköautoille lähes 300 latauspistettä. Käyttäessäsi Autopay-sovellusta tai rekisteröitymällä www.autopay.io pysäköinti käynnistyy ja loppuu automaattisesti rekisterintunnistuksella parkkihalliin sisään ja ulos ajettaessa. Pysäköinnin voi maksaa myös EasyPark ja ParkMan-sovellusten avulla (sovellukset käynnistettävä halliin saapuessa). Lue lisää pysäköinnistä.

Triplaparkkiin ajetaan Triplan pohjoispuolelta Firdonkadulta ja etelästä Pasilan Tornikujalta.

Pysäköinti Triplaparkissa

Lämmin Triplaparkki on käytettävissä 24/7.

HUOM! Käyttäessäsi Autopay-sovellusta tai rekisteröitymällä verkossa www.autopay.io pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterintunnistuksella parkkihalliin sisään ajettaessa. Pysäköinnin voi maksaa myös EasyPark ja ParkMan-sovellusten avulla (sovellukset käynnistettävä halliin saapuessa), maksuautomaateilla tai verkossa. Jälkikäteen pysäköinnin voi maksaa 48 tunnin kuluessa maksukortilla Autopay-sovelluksella tai osoitteessa www.autopay.io. Jos pysäköintiä ei makseta millään yllä olevalla maksutavalla, lähetetään rekisterinumeron perusteella maksuhuomautus (laskuun lisätään laskutuslisä 5 €).

Triplaparkkiin pysäköitävien autojen maksimikorkeus on 2,3 m. Myös moottoripyörille on varattu omia pysäköintipaikkoja. Moottoripyörien pysäköinti toimii kuten autoilla, mikäli rekisterikilpi on automaattisesti luettavissa.

Lue täältä pysäköintiin liittyvät yleisimmät kysymykset ja vastaukset

161746882_5426918607348591_1714545614041910495_n 1.png

Pyöräparkit

Pasilansillan pyöräparkki:
Sijaitsee 3. kerroksessa kauppakeskuksen puolella ja avoinna päivittäin klo 6–23. Kulku ulkokautta Pasilansillalta O'Learysin vierestä ja kauppakeskuksen puolelta JD Sport -liikkeen vierestä. Täältä löydät polkupyörien itsepalvelupesupaikan sekä välineitä pientä pyörähuoltoa varten. 

Tornikujan pyöräparkki:
Sijaitsee 1. kerroksessa kauppakeskuksen puolella ja avoinna päivittäin klo 6–23. Kulku ulkokautta Tornikujan ja Veturitien kulmasta ja kauppakeskuksen puolelta 3. krs JD Sport -liikkeen vierestä. Tornikujan pyöräparkista on myös hissiyhteys Pasilansillan pyöräparkkiin. 

Veturitien pyöräparkki:
Sijaitsee 1. kerroksessa Pasilan aseman ja raiteen 11 alla ja avoinna 24/7. Kulku ulkokautta Veturitieltä.

Pyörähotelli:
Pyörähotelli löytyy Pasilansillan pyöräparkin yhteydestä ja täten pyörähotelliin on pääsy päivittäin klo 6–23. Pyörähotellista voit vuokrata paikan pyörällesi lukitusta tilasta. Hinta 30,91 €/kk. Vuokrasopimus tehdään aina vähintään yhden kauden ajaksi (huhti-syyskuu, lokakuu-maaliskuu). Lukittuun tilaan pääsee henkilökohtaisella kulkutunnisteella ja tilasta löytyy myös suihkumahdollisuus, pukuhuone ja lukittavat kaapit (oma lukko). Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan paikan, ota yhteyttä asiakaspalvelu@malloftripla.fi