Suomen paras sijainti!

900 junaa, 850 bussia ja 400 raitiovaunua päivässä. Mall of Triplassa sijaitseva Pasilan uusi joukkoliikenneterminaali on Suomen vilkkain: sen läpi kulkee noin 200 000 ihmistä päivässä. Uusien väylien ansiosta Mall of Triplassa on helppo asioida myös autolla tai pyörällä. Sähköautoille Triplassa on lähes 300 latauspistettä.

Joukkoliikenteen rinnalla uudessa Pasilassa on helppoa ja miellyttävää liikkua jalkaisin ja polkupyörällä. Pasilan kautta kulkee tärkeitä alueellisia ja valtakunnallisia pyöräilyreittejä, ja Triplaan pääsee turvallisesti kevyen liikenteen väyliä pitkin. Triplasta löytyy pyöräparkki 3 400 polkupyörälle. Esteetön liikkuminen on huomioitu jo Triplan suunnitteluvaiheessa.

Napsauta kuvia avataksesi ne suurempina.

Saapumisohjeet

 

Julkisilla kulkuvälineillä on helppo tulla ­Triplaan. ­Raitiovaunu-­ja­ bussipysäkit ovat rautatieaseman eteläpuolella asema-aukiolla. ­Kaikki­ lähi-­ja­ kaukoliikenteen ­junat pysähtyvät­ Pasilassa.­ Lentokentälle ­pääset noin 20 minuutissa ja Helsingin keskustaan noin viidessä­ minuutissa.­ Tarkemmin tietoa Triplan joukkoliikenteestä löytyy HSL:n sivuilta.

Tarkasta omat reittimahdollisuutesi ja aikataulut Reittioppaasta.

Pyörällä: Polkupyörille on varattu 3 400 pysäköintipaikkaa. ­Pyöräparkeista ­löytyy ­myös sähköpyörille latauspisteitä, polkupyörien pesupaikka ­ja­ välineitä­ pientä ­huoltoa­ varten.­ Triplassa on myös Suomen ensimmäinen pyörähotelli. Jäsenmaksulla ­saat ­käyttöösi palvelun, jossa voit jättää pyöräsi turvalliseen säilytykseen ­ja ­käydä­ suihkussa. 

Autolla: Triplaparkissa on viidessä kerroksessa yhteensä 2 300 pysäköintipaikkaa ja sähköautoille ­on ­lähes ­300­latauspistettä. Pysäköintimaksu kuitataan kätevästi Moovy-sovelluksella, joka kannattaa ladata puhelimeen jo ennen Triplaan saapumista. ­Mikäli­ sinulla ­ei­ ole ­Moovya, on hallissa maksupisteitä, joilla pysäköinnin voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla ennen poistumista parkkihallista. ­Triplaparkin­ 3. ­kerroksessa sijaitsee autopesula, josta saat myös huollot ja ­katsastukset. ­Triplaparkkiin ­ajetaan­ Triplan pohjoispuolelta Firdonkadulta ja etelästä Pasilan Tornikujalta. Pysäköintihallin­ eri­ osiin­ johtavat hissit ovat eri värisiä, jotta löydät helposti takaisin ­autollesi.­ Pysäköinnin­asiakaspalvelu sijaitsee ­P1-kerroksessa. Päivittäistavarakauppojen noutopisteet sijaitsevat myös pysäköintihallissa tasolla P1.

Lue lisää pysäköinnistä täältä.

Taksilla: Asemahallin sisäänkäynnin edustalla on taksitolppa.