Pop up ja promootiovaraukset

Etsitkö promootio- tai pop-up -tilaa toiminnallesi?

Mall of Triplassa on 50 vuokrattavaa promootiopaikkaa, jossa tavoitat kaupunkilaiset vilkkaimmilla sijainneilla! Löydät varmasti sopivan promootio- tai pop-up-paikan meiltä, Suomen vilkkaimmasta kauppakeskuksesta.

Kaipaatko apua sopivan promootiopaikan valinnassa?

Ota yhteyttä:

Vuokrauspäällikkö
Susanna Joki
susanna.joki@malloftripla.fi
+358 40 195 7018

Tutustu promootiopaikkoihin

Aloita alla olevasta painikkeesta ja tutustu Mall of Triplan promootiopaikkoihin kerroksittain.
Pääset varaamaan sopivan paikan suoraan järjestelmästä.

Varaaminen on helppoa ja nopeaa:

  1. Rekisteröidy käyttäjäksi luomalla itsellesi tunnukset

  2. Pääset tarkastelemaan Mall of Triplan promootiomahdollisuuksia sekä varaamaan vaivattomasti sinulle sopivimmat sijainnit.

Tutustu ja varaa
Promootiovarausjärjestelmän ohjeet

Kerrostiedot

Food Market 1. kerros

1. kerroksessa sijaitseva Food Market on vilkas promootioalue, jossa sijaitsee suuret päivittäistavarakaupat Prisma, Lidl ja K-Supermarket, Restaurant Corner sekä paljon muita palveluita. Triplan paras sijainti maistatuksille ja elintarvikepromootioille Helsingin keskusta-alueen suurimman PT-keskittymän sydämessä!

Promootiopaikkojen pinta-alat: 3 m2 - 16 m2

Nordic Avenue 2. kerros

Nordic Avenuesta löydät muodin ja vapaa-ajan pohjoismaiset suosikit sekä kahviloita ja ravintoloita moneen makuun.

Promootiopaikkojen pinta-alat: 4 m2 - 6 m2

Downtown 3. kerros

Kolmas kerros tarjoaa vilkkaat ja joustavat promootiopaikat kaupungin upeimmalla ostoskadulla! Downtown on monipuolinen ja eläväinen muodin ja erikoisliikkeiden kerros, joka tarjoaa lisäksi makuelämyksiä.

Promootiopaikkojen pinta-alat: 4 m2 – 6 m2

Travel Hub 4. kerros

Neljännessä kerroksessa sijaitsee Pasilan asema sekä joukkoliikenneterminaali, joten tavoitat vilkkaat ihmisvirrat; julkisen liikenteen käyttäjät ja työmatkaliikenteen. Asema-alue tarjoaa monipuoliset palvelut sekä trendikkäät kahvilat ja ravintolat. Lisäksi Workery-toimistojen ja Original Sokos Hotel Triplan sisäänkäynnit sijaitsevat tässä kerroksessa. Alueella liikkuu suuria ihmisvirtoja asemalta kauppakeskuksen puolelle!

Promootiopaikkojen pinta-alat: 4 m2 – 9 m2.

Little Manhattan 4. floor: Tapahtuma-aukio

Pinta-ala: 700 m2

Mall of Triplassa on tapahtumien järjestämiseen erinomaiset puitteet. 4. kerroksessa, Little Manhattanilla, sijaitseva Tapahtuma-aukio toimii näyttämönä kulttuurille, viihteelle, tapahtumille ja erilaisille pop-upeille. Myös asemahalli sijaitsee Mall of Triplan 4. kerroksessa, joten aukio on helposti saavutettavissa. Tilaa Tapahtuma-aukiolla on noin 700 m² ja tilaan voidaan järjestää monipuolista esitystekniikkaa. Tämä mahdollistaa konsertit, esitykset, tuotelanseeraukset ja muut suuret tilaisuudet. Tila on avoinna yleisölle ja mahdollistaa myös pitkälle iltaan ajoittuvien tapahtumien järjestämisen. Tähän kerrokseen pääsee sisään kaikista ilmansuunnista ja kulkuvälineistä, hotellista ja toimistoista.

Lue lisää Tapahtuma-aukion tapahtumista