Kokoustilat ja yritystilaisuudet

Etsitkö yrityksellenne tai sidosryhmillenne viihdetapahtuma- tai kokoustilaa?
Mall of Triplasta löytyy useita toimijoita, jotka tarjoavat monipuoliset puitteet erilaisiin tapahtumiin.

Biitsi.fi

Loosen your tie, leave your suit in the cloakroom and join your meeting dressed in a Hawaiian shirt. At Biitsi even your most important meetings can be relaxed, in the eternal tropics – under authentic palm trees. Should you wish, you can get access to versatile group workspaces, modern meeting technology and an event host who ensures your event runs smoothly.

Lue lisää

BioRex

The Tripla BioRex movie theatre chain invests in both modern cinema technology and the viewing comfort of theatre halls with the aim of providing viewers with experiential cinematic moments and quality films. If you want to arrange a private screening for your staff or business partners, please contact BioRex Tripla directly!

Lue lisää

Black Box 360°

Tapahtumatila, jossa kaikki on mahdollista. Black Box on ainutlaatuinen tapahtumatila, jossa voit tehdä tapahtumasta juuri näköisesi, sillä 400 m2 projisoitua tilaa on muokattavissa mielesi mukaan. Tila tarjoaa ainutlaatuisen kuvatekniikan, korkeatasoinen äänitekniikan, tilaa toteuttaa mitä erilaisimpia tapahtumia sekä lisäksi korkealuokkaisen ruoka - ja juomatarjonnan. Voit myös yhdistää tapahtumaan reilun 100 hengen ravintolatilan, josta avautuu näkymät Helsinkiin.

Tila on varattavissa joustavasti erilaisiin yksityistilaisuuksiin ja mielikuvituksellisempiin yritystapahtumiin, kuten illallistapahtumiin, coctail-koulutuksiin, tasting-tapahtumiin tai seminaareihin.

Lue lisää

Original Sokos Hotel Tripla

Original Sokos Hotel Triplasta on kasvanut yksi Suomen merkittävimmistä tapahtumahotelleista, ja hotelli palkittiinkin Sokos Hotel -ketjun sisällä vuoden hotelliksi. Se on maamerkki, jonne vieraat on helppo kutsua ja jonne on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ympäri Suomen ja maailman. Monipuoliseen työskentelyyn ja kohtaamisiin muokkautuvat tilat tekevät hotellista kiinnostavan kumppanin kaikenlaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Lue lisää

Surf House Helsinki

Olipa kyseessä sitten suurempi tai pienempi kokoustarve ja olipa mukana sitten asiakkaita tai omia työntekijöitänne, Surf House Helsinki on oiva valinta kokouspaikaksi! Surf House taipuu moneen tapahtumaan: Surf Housessa on aina kesä ja tarjolla hauskaa aktiviteettia vuoden ympäri, mutta tiloista löytyvä rauhallinen neuvotteluhuone takaa sen, että myös kokoukset menevät varmasti nappiin! Mikäli maha kurnii, tiloissa toimiva ravintola pitää vaativimmankin kulinaristin tyytyväisenä.

Lue lisää