Lahjakortti

Mall of Triplan lahjakortti - yhdellä kortilla Pohjoismaiden suurin valikoima!

Mall of Triplan lahjakortti on aina osuva lahja, jonka saaja voi valita lahjansa lähes 250 liikkeen ja ravintolan valikoimasta. Kortille voit ladata haluamasi summan 10 euron ja 500 euron väliltä, ja kortti on voimassa 12kk ostohetkestä. Verkkokaupasta ostettujen lahjakorttien 12 kk voimassaoloaika alkaa siitä hetkestä, kun lahjakortti lunastetaan kauppakeskuksesta arvokoodilla. Kortti käy lähes kaikissa Mall of Triplan liikkeissä. Varmistathan toimivuuden liikekohtaisesti. Lahjakortin saldon ja voimassaoloajan voit tarkistaa helposti puolestaan täältä.

Mistä lahjakortin voi ostaa?

Lahjakortteja voit ostaa Mall of Triplan lahjakorttiautomaateista sekä verkosta tai täällä.
Lahjakorttiautomaatit löytyvät seuraavista paikoista:
1. kerros: Dressmannia vastapäätä
2. kerros: O'Learys ravintolaa vastapäätä
3. kerros: Infopisteen vieressä ja Pasilan asemalla Kaivokukkaa vastapäätä. 

Lahjakortin verkkokauppaan liittyvät usein kysytyt kysymykset löytyvät täältä.

Lahjakortin voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla, pl. Diners Club- ja American Express-kortit. Huomioithan ettei käteismaksu ole mahdollinen. Lahjakorttiautomaatilla voit valita haluamasi määrän lahjakortteja ja ladata näille haluamasi summan 10 €:n ja 500€:n välillä. Ennen siirtymistä maksuvaiheeseen automaatti varmistaa, että haluat tehdä oston kyseiselle summalle ja tässä vaiheessa ostotapahtuman voi vielä perua. Automaatti tulostaa kuitin onnistuneesta maksutapahtumasta. Maksun saajana on Tripla Mall Ky. Maksuliikenteestä automaateissa vastaa Nets Oy ja lahjakorttiohjelman toimittaa EML Payments ltd. Mall of Tripla ei vastaa muiden toimijoiden vastuiden osalta.

Verkkokauppa

Lahjakortin verkkokaupan myötä lahjakortin voi ostaa mistä tahansa. Verkkokaupassa valitaan lahjakorttien lukumäärä ja ladattava summa. Elektronisen lahjakortin ulkoasun voi valita sopimaan esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi tai äitienpäivälahjaksi ja kirjoittaa henkilökohtaisen viestin. Tämän jälkeen lahjakortti on valmis lähetettäväksi saajalle tekstiviestillä tai sähköpostilla. 

Verkosta ostetun lahjakortin lähetys on myös mahdollista ajastaa. Voit siis ostaa ystävälle syntymäpäivälahjan hyvissä ajoin, ja valita toimituspäiväksi haluamasi päivämäärän. 

Elektronisen lahjakortin yhteydessä on lunastuskoodi, jonka avulla lahjakortin saaja saa lunastettua lahjakortin Triplan lahjakorttiautomaateista. Verkkokaupasta ostettu lahjakortti on mahdollista lunastaa 3 kuukauden ajan, alkaen siitä päivästä, jolloin saaja vastaanotti elektronisen lahjakortin. Elektroninen lahjakortti ei siis itsessään käy maksuvälineenä liikkeissämme, vaan fyysinen lahjakortti tulee lunastaa keskuksen lahjakorttiautomaateista. Lunastuksen jälkeen lahjakortti on voimassa 12 kuukautta. 

Kuinka paljon lahjakortille voi ladata rahaa?

Korttia ostaessasi voit valita valmiista summista automaatin ruudulla, tai syöttää vapaavalintaisen summan. Summa voi olla minimissään 10€ ja maksimissaan 500€.

Kuinka kauan lahjakortti on voimassa?

Kauppakeskuksesta ostettu lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä. Lahjakortin ostopäivä kannattaa siis kirjoittaa lahjan saajalle muistiin, tai liittää lahjakortin mukaan automaatista saatava kuitti, jossa voimassaoloaika näkyy. Verkkokaupasta ostettujen lahjakorttien 12 kk voimassaoloaika alkaa siitä hetkestä, kun lahjakortti lunastetaan kauppakeskuksesta arvokoodilla. Lahjakortin voimassaoloajan voi helposti tarkistaa täältä, kortin takaa löytyvän QR-koodin avulla tai Mall of Triplan lahjakorttiautomaateilla. Lahjakortin voimassaoloaikaa ei voi pidentää, eikä kortille mahdollisesti käyttämättä jääneitä varoja voida palauttaa.

Missä lahjakorttia voi käyttää?

Lahjakortti on voimassa lähes kaikissa Mall of Triplan liikkeissä. Voit tarkistaa liikkeen sivuilta käykö lahjakortti maksuvälineenä, löydät liikesivun vasemmasta reunasta tiedon: ”Meillä käy lahjakortti”. Uudet liikkeet pyritään liittämään mahdollisimman pian avaamisen jälkeen lahjakortin piiriin. Liikkeitä, joiden maksupäätteet eivät sovellu Mall of Triplan lahjakortin käyttämään maksutapajärjestelmään, ei valitettavasti voida lisätä lahjakorttiohjelman piiriin. Pankeissa ja valuutanvaihtopisteissä lahjakorttia ei voi käyttää maksuvälineenä. Lahjakorttia ei voi käyttää maksuvälineenä sopimustuotteissa, kuten puhelinliittymissä. Liikkeillä saattaa olla omia rajoituksia lahjakortin käytön suhteen, tarkistathan nämä aina liikekohtaisesti. Kukin myymälä soveltaa omia palautuksiin liittyviä säännöksiään ja käytäntöjään lahjakorttiostoksissa.

Miten lahjakorttia käytetään?

Lahjakortin voi käyttää kerralla tai sillä voi maksaa useampia ostoksia. Lahjakortilla voi maksaa vain sillä olevan saldon verran. Mikäli ostos ylittää lahjakortin saldon, tulee loppusumma maksaa toisella maksutavalla. Asiakkaan tulee tietää lahjakortilla oleva saldo, jotta liike voi veloittaa oikean summan lahjakortilta. Mikäli lahjakortille jää rahaa ostoksen jälkeen, tätä ei palauteta käteisenä vaan varat jäävät lahjakortille. Lahjakortin saldon ja voimassaoloajan voit tarkistaa täältä. Lisäksi voit tarkistaa saldon ja kortin voimassaoloajan myös kortin takana olevaa QR-koodia käyttäen tai Mall of Triplan lahjakorttiautomaatilla.

Mitä teen jos lahjakortti ei toimi?

Yleisimmin lahjakortin toimimattomuus johtuu siitä, että lahjakortin saldo ei riitä ostoksen kattamiseen. Tarkista tässä tapauksessa kortin saldo ja voimassaoloaika täältä tai käyttämällä kortin takana olevaa QR-koodia, jotta liike osaa veloittaa vain kortilla olevan summan kortilta. Loput ostoksesta tulee tällöin maksaa toisella maksutavalla.

Mikäli kortti ei toimi, vaikka sillä on tarpeeksi saldoa ja se on yhä voimassa, olethan yhteydessä Mall of Triplan infopisteeseen (4.krs) tai palautelomakkeemme kautta täältä.

Palautus- ja erikoistilanteet

Lahjakortilla ostettujen tuotteiden palautus- ja vaihtotilanteissa noudatetaan kyseisen liikkeen omaa toimintatapaa. Lahjakorttia ei voi palauttaa oston jälkeen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Vanhentunutta, kadonnutta tai varastettua korttia ei korvata. Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Mall of Triplan infopisteeseen (4.kerros).