Saapuminen ja pysäköinti

Suomen paras sijainti!


Mall of Triplassa sijaitseva Pasilan joukkoliikenneterminaali on Suomen vilkkain: sen läpi kulkee noin 200 000 ihmistä päivässä. Mall of Triplassa on helppo asioida myös autolla ja pyörällä ja esteetön liikkuminen on otettu huomioon.

Saapuminen

Mall of Triplaan on helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä, oma autolla kuin pyörälläkin.

Raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat aivan Triplan edustalla – Pasilan aseman eteläpuolella, asema-aukiolla. Kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät Pasilassa. Junalla pääset Pasilasta lentokentälle noin 20 minuutissa ja Helsingin keskustaan noin viidessä minuutissa! Asema-aukiolla on myös taksitolppa.

Pyöräilijät on huomioitu Triplassa. Polkupyörille on varattu 3 400 pysäköintipaikkaa. Pyöräparkeista löytyy sähköpyörille latauspisteitä, polkupyörien pesupaikka sekä välineitä pientä pyörähuoltoa varten. Pyöräparkit ovat maksuttomia. Lisäksi ulkopyörätelineitä löytyy Triplan eteläpuolelta Pasilansillalta ja asema-aukiolta.

Triplaparkissa on autoilijoita varten viidessä kerroksessa yhteensä 2 300 pysäköintipaikkaa ja sähköautoille lähes 300 latauspistettä. Pysäköintimaksu kuitataan Moovy-sovelluksella. Mikäli sinulla ei ole Moovy-sovellusta, on hallissa maksupisteitä, joilla pysäköinnin voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla ennen poistumista parkkihallista. Triplaparkkiin ajetaan Triplan pohjoispuolelta Firdonkadulta ja etelästä Pasilan Tornikujalta.

Pyöräparkit

Veturitien pyöräparkki:
Sijaitsee 1. kerroksessa Pasilan aseman alla ja avoinna 24/7. Kulku ulkokautta Veturitieltä. 

Tornikujan pyöräparkki:
Sijaitsee 1. kerroksessa kauppakeskuksen puolella ja avoinna päivittäin klo 6-23. Kulku ulkokautta Tornikujan ja Veturitien kulmasta ja kauppakeskuksen puolelta 3. krs JD Sport -liikkeen vierestä. Tornikujan pyöräparkista on myös hissiyhteys Pasilansillan pyöräparkkiin. 

Pasilansillan pyöräparkki:
Sijaitsee 3. kerroksessa kauppakeskuksen puolella ja avoinna päivittäin klo 6-23. Kulku ulkokautta Pasilansillalta O'Learysin vierestä ja kauppakeskuksen puolelta JD Sport -liikkeen vierestä. Täältä löydät polkupyörien itsepalvelupesupaikan sekä välineitä pientä pyörähuoltoa varten. 

Pyörähotelli:
Pyörähotelli löytyy Pasilansillan pyöräparkin yhteydestä. Pyörähotellista voit vuokrata paikan pyörällesi lukitusta tilasta. Hinta 30,45 €/kk. Lukittuun tilaan pääsee henkilökohtaisella kulkutunnisteella ja tilasta löytyy myös suihkumahdollisuus, pukuhuone ja lukittavat kaapit (oma lukko). Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan paikan, ota yhteyttä info.tripla@securitas.fi. 

Pysäköinti Triplaparkissa

Lämmin Triplaparkki on käytettävissä 24/7. Triplaparkissa pysäköidään ilman lipukkeita. Pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterintunnistuksella parkkihalliin sisään ajettaessa. Triplaparkkiin pysäköitävien autojen maksimikorkeus on 2,3 m. Myös moottoripyörille on varattu omia pysäköintipaikkoja. Moottoripyörien pysäköinti toimii kuten autoilla, mikäli rekisterikilpi on automaattisesti luettavissa. Muussa tapauksessa moottoripyöräilijä voi ottaa puomilta pikapuhelimella yhteyden Triplaparkin asiakaspalveluun.

Lue täältä pysäköintiin liittyvät yleisimmät kysymykset ja vastaukset. 

 

Pysäköinnin hinnasto

1h ilmaista pysäköintiaikaa Triplaparkissa.
 

Maksupisteet

Jos sinulla ei ole Moovy-sovellusta, voit maksaa pysäköintisi maksupisteellä debit- tai credit-kortilla vierailusi jälkeen. Maksaminen aloitetaan syöttämällä auton rekisteritunnus. Ulosajossa puomi aukeaa automaattisesti. Mikäli tarvitset kuitin pysäköinnistä, saat tilattua sen sähköpostiisi.
Maksupisteiden sijainnit löytyvät pysäköintihallin infokartoista. Maksupisteen vierestä löytyy myös "Löydä autosi" –palvelu. Palveluun syötetään auton rekisteritunnus ja näytölle ilmestyy autosi sijainti hallin pohjakartalla.

Moovy-maksusovellus

Sujuvin ja nopein tapa maksaa pysäköinti Triplaparkissa, on ladata Moovy-sovellus. Moovyn asiakkaana ajat sisään ja ulos Triplaparkista käymättä maksupisteellä. Pysäköintimaksut veloitetaan jälkikäteen sovellukseen syöttämältäsi maksukortilta.
Moovyssa ei ole kiinteää kuukausimaksua. Palvelumaksu on 0,49 €/pysäköinti. Kun asiakas on pysäköinyt 10 kertaa, ei loppukuun pysäköinneistä veloiteta palvelumaksua lainkaan.

Lisätietoa Moovysta

 

Moovy Asiakaspalvelu

Puhelin: +358 3 3878 222

Palvelut Triplaparkissa

Triplaparkin P3-kerroksessa sijaitsee Helsingin Autopesu, josta saat autoosi huollot ja katsastukset.
Päivittäistavarakauppojen noutopisteet sijaitsevat Triplaparkin P1-kerroksessa.
Triplan asiakkaiden käyttöön tarkoitettu Ekopiste sijaitsee Triplaparkin P3-kerroksessa. Ekopisteessä on mahdollista kierrättää maksutta lasia, metallia, paperia, kartonkia ja muovipakkauksia.

Pysäköinnin asiakaspalvelu

Pysäköinnin asiakaspalvelupiste sijaitsee P1-kerroksessa. Palvelupiste on avoinna ma-pe klo 8-21, la klo 10-20 ja su klo 11-19. Jokaisella sisään- ja ulosajokaistalla on pikapuhelinpainike, jonka avulla voi soittaa pysäköinnin asiakaspalveluun. Myös maksupisteiltä löytyy asiakaspalvelun puhelinnumero.

Pysäköintipaikat liikuntarajoitteisille

Liikuntarajoitteisten pysäköintipaikat sijaitsevat Triplaparkin P1-kerroksessa. Pysäköintimaksu muodostuu samaan tapaan kaikilla Triplaparkissa pysäköivillä.

Sähköautojen latauspisteet

Sähköautoille on Triplaparkissa varattu lähes 300 pysäköintipaikkaa, joissa on latausmahdollisuus. Pysäköintipaikkoja löytyy Triplaparkin kerroksista P2-P4. Julkisten latauspisteiden teho on 22 kW. Latauspalvelu veloitetaan kulutuksen mukaan 0,30 €/kWh. Kulutetun sähkön lisäksi veloitetaan normaali pysäköintimaksu. Lataukseen käytetään eParking-sovellusta, ohjeet sovellukseen käyttöön löytyvät lataustolpista.