GRANIT
Avoinna

Ma-La 09-21

Su 11-19

Yhteystiedot
Meillä käy
lahjakortti Lahjakortti
Näytä sijainti pohjakartalla

GRANIT

GRANIT
Yhteystiedot
Avoinna

Ma-La 09-21

Su 11-19

Kuvaus

Meillä käy
lahjakortti Lahjakortti

Näytä sijainti pohjakartalla

GRANIT

GRANIT - Helpota arkeasi - saat aikaa elämälle. Fiksuja ja toiminnallisia ratkaisua niin kotiin kuin toimistoon, luonnollisissa perusväreissä. Löydät meidät Triplan kolmannesta kerroksesta aivan Pasilansillan sisäänkäynnin vierestä. Tervetuloa!

Tarinamme sai alkunsa sotkuisen keittiönpöydän äärestä Tukholmassa vuonna 1996. Sen ääressä istuivat ystävykset Anett Jorméus ja Susanne Liljenberg, jotka olivat molemmat saaneet tarpeekseen ikuisista säilytysongelmista. Ystävykset keksivät ajatuksen toimivista ja tyylikkäistä säilytysratkaisuista ja miellyttävän yksinkertaisista arkipäiväisistä esineistä. Ne tarjoaisivat kestäviä ratkaisuja, jotka myös näyttäisivät hyvältä.

30 vuoden aikana olemme toki kehittyneet ja luoneet laajan tuotevalikoiman sekä kotiin että toimistoon, mutta Granit-malliston perusfilosofia on pysynyt samana. Kaiken perustana ovat inspiroivat ja kestävät ratkaisut, jotka helpottavat arkea ja jättävät enemmän aikaa elämälle. Mottomme on alusta alkaen ollut selkeä: Helpompaa elämää.

Uskomme muotoiluun ja toimivuuteen, joka on pitkäikäistä ja toimii kaikkialla - olipa tyylisi millainen tahansa. Se on kestävää ja pitkäaikaista. Värimaailmamme heijastaa ympäröivää luontoa.

Emme halua täyttää kotiasi tavaralla. Haluamme tarjota älykkäitä, kestäviä, harkittuja ja viihtyisiä ratkaisuja kotiisi ja arkeesi. Sinä voit siis helpottaa elämääsi ja jättää enemmän aikaa muille asioille.

Välittäminen on brändimme ydin. Se on välittämistä ihmisistä, ympäristöstä ja siitä, miten tuotteemme valmistetaan. Tarjoamme huolellisesti suunniteltuja tuotteita, jotka helpottavat elämää. Tavoitteenamme on tarjota tuotteita ja palveluita, joilla on mahdollisimman vähäinen vaikutus ympäristöön ja joiden materiaalit kestävät pitkään.