Kokoustilat ja yritystilaisuudet

Etsitkö yrityksellenne tai sidosryhmillenne viihdetapahtuma- tai kokoustilaa?
Mall of Triplasta löytyy useita toimijoita, jotka tarjoavat monipuoliset puitteet erilaisiin tapahtumiin.

Biitsi.fi

Löysää krakaa, jätä puku narikkaan ja astele hawaii-paidassa palaveripöytään. Biitsillä toteutat tärkeimmätkin kokoukset rennosti ikitropiikissa - aitojen palmujen alla. Tarvittaessa saat käyttöösi monipuoliset ryhmätyötilat ja käytössäsi on nykyaikainen palaveritekniikka sekä tapahtumahost, joka huolehtii tapahtuman sujuvuudesta.

Lue lisää

 

Black Box 360°

Tapahtumatila, jossa kaikki on mahdollista. Black Box on ainutlaatuinen tapahtumatila, jossa voit tehdä tapahtumasta juuri näköisesi, sillä 400 m2 projisoitua tilaa on muokattavissa mielesi mukaan. Tila tarjoaa ainutlaatuisen kuvatekniikan, korkeatasoinen äänitekniikan, tilaa toteuttaa mitä erilaisimpia tapahtumia sekä lisäksi korkealuokkaisen ruoka - ja juomatarjonnan. Voit myös yhdistää tapahtumaan reilun 100 hengen ravintolatilan, josta avautuu näkymät Helsinkiin.

Tila on varattavissa joustavasti erilaisiin yksityistilaisuuksiin ja mielikuvituksellisempiin yritystapahtumiin, kuten illallistapahtumiin, coctail-koulutuksiin, tasting-tapahtumiin tai seminaareihin.

Lue lisää

 

Original Sokos Hotel Tripla

Original Sokos Hotel Triplasta on kasvanut yksi Suomen merkittävimmistä tapahtumahotelleista, ja hotelli palkittiinkin Sokos Hotel -ketjun sisällä vuoden hotelliksi. Se on maamerkki, jonne vieraat on helppo kutsua ja jonne on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ympäri Suomen ja maailman. Monipuoliseen työskentelyyn ja kohtaamisiin muokkautuvat tilat tekevät hotellista kiinnostavan kumppanin kaikenlaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Lue lisää

BioRex

Tripla BioRex-elokuvateatteriketju panostaa niin nykyaikaiseen esitystekniikkaan kuin elokuvasalien katselumukavuuteen tavoitteenaan tuottaa katsojille elämyksellisiä elokuvahetkiä laatuelokuvien parissa. Mikäli haluat järjestää yksityisnäytöksen henkilökunnalle tai yhteistyökumppaneillesi ota yhteyttä suoraan BioRex Triplaan!

Lue lisää

 

Musiikkimuseo Fame

Musiikkimuseo Famessa ja Ravintola Famessa voi järjestää elämyksellisiä tapahtumia, kuten yritystilaisuuksia, tuotelanseerauksia ja tiedotustilaisuuksia. Varattavana on vaihtoehtoisesti lounge, osa ravintolasta, koko ravintola, erikseen Musiikkimuseo Famen tilat tai koko kokonaisuus yhdessä.

Lue lisää

 

Surf House Helsinki

Olipa kyseessä sitten suurempi tai pienempi kokoustarve ja olipa mukana sitten asiakkaita tai omia työntekijöitänne, Surf House Helsinki on oiva valinta kokouspaikaksi! Surf House taipuu moneen tapahtumaan: Surf Housessa on aina kesä ja tarjolla hauskaa aktiviteettia vuoden ympäri, mutta tiloista löytyvä rauhallinen neuvotteluhuone takaa sen, että myös kokoukset menevät varmasti nappiin! Mikäli maha kurnii, tiloissa toimiva ravintola pitää vaativimmankin kulinaristin tyytyväisenä.

Lue lisää