Mall of Triplan Kauppakeskussäännöt

Tervetuloa Triplaan, Helsingin alati sykkivään sydämeen! Täältä löydät Triplan yhteiset pelisäännöt, joiden tarkoitus on edistää kaikkien alueella asioivien viihtyvyyttä ja turvallisuutta.

Viihtyvyys

Kunnioitathan muita käyttäytymällä asiallisesti. Vältä meluamista ja pidä äänenvoimakkuus matalana myös äänentoistolaitteissa. Mall of Tripla on tasa-arvoinen ja avoin kaikille, minkäänlainen syrjintä, häirintä tai ahdistelu ei ole Triplassa sallittua.

Saapuminen ja pysäköinti

Mall of Triplassa on runsaasti pysäköintitilaa niin autoille kuin pyörillekin, parkkeeraathan siis vain merkityille paikoille. Sähköautojen latauspaikat on tarkoitettu ensisijaisesti latauksessa oleville autoille, mutta paikoille on luvallista pysäköidä myös muilla autoilla. Inva-paikoilla pysäköinti on sallittua ainoastaan erillisen invapaikoitusluvan haltijoille. Kaikkien alueella liikkuvien turvallisuuden takaamiseksi, noudatathan erityistä varovaisuutta ja pidät ajonopeuden matalana pysäköintialueilla liikkuessasi.

Liikkuminen Mall of Triplassa

Mall of Triplan sisällä liikutaan kävellen. Keskuksessa kulkee päivittäin valtava joukko ihmisiä, joten turvallisuussyistä liikkuminen sisätiloissa ja terassialueilla polkupyörällä, rullaluistimilla, skeittilaudalla, sähköskootterilla, hover-laudalla tai muulla vastaavalla kulkuvälineellä on kielletty. Kulkureitit ja käytävät tulee aina pitää avoimina.

Triplan eri kerrosten välillä pääsee liikkumaan hissejä, liukuportaita ja liukutasoja käyttäen. Turvallisuuden takaamiseksi, noudatathan näissä ohjeistuksia ja huolehdit myös lasten turvallisesta liikkumisesta. Liukuportaissa ja -tasoissa tulee liikkua vain kulkusuuntaan. Juokseminen portaissa ja tasoissa ei ole sallittua. Koirien kanssa tasolta toiselle tulee siirtyä hissiä käyttäen tai lemmikin tulee matkustaa sylissä.

Esteettömyys

Triplassa on useita eri tasoja ja näiden välillä pääsee kulkemaan myös esteettömästi. Digitaalisista opasteistamme voit tarkistaa parhaan esteettömän reitin haluamaasi kohteeseen. Kauppakeskuksen infopisteeltä voi tarvittaessa lainata pyörätuolia liikkumiseen keskuksen alueella. Food Market tasolta löydät myös pyörätuoliin kiinnitettävät ostoskärryt. Palautathan kärryt aina samaan paikkaan seuraavaa käyttäjää varten. Kauppakeskuksen info-pisteellä on induktiosilmukka huonokuuloisten asiakkaiden asioimista helpottamassa. 

Myynti- ja promootiotoiminta Mall of Triplan yleisissä tiloissa

Huomioithan että kaikenlainen myyntitoiminta sekä tuotteiden, mainosten tai tiedon jakaminen Mall of Triplan yleisissä tiloissa on kiellettyä ilman erillistä lupaa kauppakeskukselta. Tämä koskee myös flyereiden jakamista asiakkaille tai autoihin sekä mainosten kiinnittämistä Mall of Triplan yleisiin tiloihin. Mall of Triplan kauppakäytävien myyntipaikat vuokrataan kauppakeskusjohdon kautta. Arpajaisiin, rahan keruuseen sekä vaalityöhön Triplan alueella vaaditaan aina asianmukaisten keräyslupien lisäksi erillinen lupa Mall of Triplan johdolta.

Kerjääminen

Kerjääminen on kielletty koko Mall of Triplan alueella.

Katusoitto

Katusoitto ei ole sallittua Mall of Triplan alueella.

Lapset

Lapset ovat tärkeä osa Mall of Triplaa ja heille löytyy oma leikkipaikka Mini-Tripla sekä erilaisia aktiviteetteja. Huomioithan ystävällisesti, että alaikäiset asiakkaamme ovat aina huoltajiensa vastuulla eikä lapsia saa jättää ilman aikuisen valvontaa.

Lemmikit

Koirat ovat tervetulleita Mall of Triplan yleisiin tiloihin. Omistaja vastaa siitä, että koira on kytkettynä eikä aiheuta häiriötä muille asiakkaille. Lemmikkiä ei saa jättää ilman valvontaa. Kukin liike määrittelee itse ovatko koirat tervetulleita heidän liiketilaansa, olethan siis yhteydessä liikkeen henkilökuntaan. Omistaja vastaa lemmikkinsä jätösten asianmukaisesta korjaamisesta ja hävittämisestä. Lemmikkisi turvallisuuden vuoksi, ethän jätä koiraa koskaan kuumaan autoon tai anna koiran matkustaa seisten liukutasoilla tai -portaissa. Myös muut lemmikit ovat sallittuja, edellyttäen että omistaja vastaa lemmikistä edellä olevien sääntöjen mukaisesti.

Tupakointi ja päihteet

Tupakointi on kielletty Mall of Triplassa muualla kuin merkityillä tupakointialueilla. Jotta ympäristö pysyy siistinä, huolehdithan ystävällisesti tupakantumpit turvallisesti niille varattuihin astioihin. Sähkötupakointi ei ole luvallista Mall of Triplan sisätiloissa. Alkoholin tai muiden päihteiden nauttiminen Mall of Triplan yleisissä tiloissa ei ole sallittua.

Säilytys

Säilytyslokeroita matkatavaroille löytyy kerroksista 1 ja 4 Asemahallista. Matkatavaralokerot toimivat korttimaksulla.

Löytötavarat

Mikäli epäilet hukanneesi jotakin Mall of Triplan alueella, voit tiedustella löytötavaroita infopisteeltä kauppakeskuksen 4. kerroksesta tai osoitteesta asiakaspalvelu@malloftripla.fi. 

Siisteys ja roskien lajittelu

Yleisen viihtyvyyden edistämiseksi, pyydämme kaikkia Mall of Triplassa asioivia korjaamaan omat jälkensä ja huolehtimaan omalta osaltaan, että yleiset tilat pysyvät siistissä kunnossa. Viethän ystävällisesti roskasi aina niille varattuihin astioihin ja lajittelet jätteet lajitteluohjeiden mukaisesti.

Kuvaaminen

Kuvaaminen on sallittua Mall of Triplan yleisissä tiloissa. Kuvaaminen, joka loukkaa toisen henkilön yksityisyyttä ei ole koskaan sallittua.

Turvallisuus

Kaikkien Mall of Triplassa asioivien yhteinen turvallisuus ovat meille tärkeitä. Mikäli huomaat jotakin yleiseen turvallisuuteen vaikuttavaa, autathan omalta osaltasi ottamalla yhteyttä Triplan järjestyksenvalvontaan.