Triplaparkissa pysäköit helposti

Triplaparkissa pysäköit sujuvasti. Käytössä on täysin puomiton pysäköinti ja monipuoliset maksuvaihtoehdot. Pysäköit Triplaparkissa ensimmäisen tunnin maksutta. 

Triplaparkissa on käytössä EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä, joka perustuu rekisterinumeroiden tunnistukseen sisään- ja ulosajon yhteydessä. Alta näet kaikki vaihtoehdot maksamiseen, mikäli pysäköinti ylittää yhden tunnin maksuttoman pysäköintiajan. 

HUOM! Autopayn-sovelluksella pysäköinti alkaa automaattisesti, muiden maksusovellusten osalta (EasyPark ja ParkMan) pysäköinti tulee aloittaa sovelluksesta parkkihalliin saapuessa.

Paikan päällä maksaminen

Mobiilimaksaminen Autopay -sovelluksella

Voit maksaa pysäköinnin helpoiten Autopay -sovelluksella. Sovellukseen rekisteröityneenä pysäköinti alkaa ja loppuu automaattisesti ajaessasi parkkihalliin ja ulos. Sovelluksen käytöstä ei koidu ylimääräisiä palvelumaksuja normaalin pysäköintihinnaston lisäksi. Lataa sovellus sovelluskaupastasi.

Rekisteröidy netissä Autopay -asiakkaaksi

Sinun ei tarvitse ladata erillistä appiä puhelimeesi vaan Autopay-palvelu toimii myös nettiselaimella. Rekisteröitymällä Autopay -asiakkaaksi ajat jatkossa vain sisään, käyt asioilla ja ajat ulos pysäköintihallista. Rekisteröidy netissä osoitteessa www.autopay.io/signup. Kuitin saat tarvittaessa Autopay-profiilistasi: www.autopay.io.

Maksa maksuautomaatilla

Ennen pysäköintialueelta poistumista voit maksaa pysäköinnin maksukortilla maksuautomaattiin. Ulosajoaikaa on maksun jälkeen 15 minuuttia. Maksupisteiden sijainnit löytyvät pysäköintihallin infokartoista. Maksupisteen vierestä löytyy myös "Löydä autosi" –palvelu. Palveluun syötetään auton rekisteritunnus ja näytölle ilmestyy autosi sijainti hallin pohjakartalla.

Mobiilimaksaminen ParkMan tai EasyPark -sovelluksella

Voit maksaa pysäköinnin ParkMan tai Easypark-sovelluksella. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Pysäköinti päättyy automaattisesti ajaessasi ulos alueelta. Huomioithan operaattorien omat sopimusehdot ja palvelumaksut. Lue lisää osoitteesta www.parkman.io tai easypark.fi.


Jälkikäteen maksaminen

Maksa verkossa 48 tunnin kuluessa pysäköinnistä

Voit maksaa pysäköinnin ilman lisämaksua maksukortilla Autopay -sovelluksella tai verkossa osoitteessa www.autopay.io. Pysäköintimaksu tulee olla maksettuna 48 tunnin sisällä pysäköintialueelta ulos ajamisesta.

Laskulla

Jos pysäköintiä ei makseta millään edellä mainituista tavoista, lähetetään rekisterinumeron perusteella maksuhuomautus. (Laskuun lisätään laskutuslisä 5 €.)
 

Hinnasto 

1h ilmaista pysäköintiaikaa Triplaparkissa.

Klo 08-20
2. tunti 1,80€ / 30 min ja seuraavat tunnit 2,80€ / 30 min

Klo 20-08
0,50€ / 30 min

Lue lisää uudistuksesta: Suomen paras sijainti! (malloftripla.fi)Julkaistu 15.6.2023
Muita tapahtumia