Moody Monday ja Rituals syksyllä Triplaan

Triplan syksy alkaa upeissa merkeissä uusien liikeavausten myötä. Triplan liikevalikoima täydentyy arjen luksusta tarjoavalla kosmetiikkamyymälä Rituals’illa sekä second hand -muotia tarjoavalla Moody Mondaylla.

Rituals

Rituals tuo myymälänsä Triplan 3. kerrokseen ja näyttävä myymälä toteutetaan yhdistämällä kolme olemassa olevaa liiketilaa. Myymälän avajaisia juhlitaan syyskuun aikana, tarkempi avauspäivämäärä ilmoitetaan lähempänä avausta.

"Mall of Tripla on meille todella tärkeä, koska se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakeskuksista, jossa on suuret kävijämäärät, hyvät kulkuyhteydet ja laajat aukioloajat. Alue on yksi nopeimmin kasvavista Helsingissä, ja me haluamme ehdottomasti tarjota Rituals -myymäläkokemuksen tuotteineen ja palveluineen Triplan asiakkaille. Liikkeellämme on keskeinen sijainti Mall of Triplassa ja se tulee olemaan isoin myymälämme Suomessa”, kertoo maajohtaja Eva Rehnström.

Moody Monday

Asiakkaiden kovasti toivoma Moody Monday, Second Handia tarjoava liike, avautuu 1.8.2023 Triplan 3.kerrokseen. Moody Mondayn avauksen myötä Triplan palveluvalikoima monipuolistuu entisestään ja luo kuluttajille mahdollisuuden entistä vastuullisempaan ostokäyttäytymiseen. Monissa Triplan liikkeissä on jo tarjolla kierrätysmateriaalista valmistettuja vaatteita sekä asusteita pysyvänä osana mallistoa ja lisäksi Second Hand myyntiä toteutetaan osana liikkeen toimintaa esimerkiksi Polarn O. Pyret lastenvaateliikkeessä.

”On valtavan hienoa, että Moody Monday pääsee laajenemaan Suomen vilkkaimmalle kauppapaikalle, Mall of Triplaan! Haluamme tuoda laadukkaan second hand vaihtoehdon muun muodin rinnalle, emme vastakkainasetteluna. Näin kuluttajalla on oikeasti mahdollisuus valita myös se kestävämpi vaihtoehto. Parasta on se, että valikoimamme vaihtelee päivittäin, sen mukaan mitä asiakkaat tuovat meille myyntiin.

Moody Monday on saavuttanut merkittävän jalansijan luotettavana second hand toimijana ja meidän tavoitteemme on tuoda trendikäs second hand osaksi valtavirtaa. Mall of Tripla tarjoaa tähän täydellisen sijainnin, liikenteen vilkkaassa solmukohdassa”, kertoo yrittäjä Kiia Aarnio.

 

”Olemme todella iloisia, että löysimme vihdoin sopivat tilat Ritualsin ja Moody Mondayn konsepteille. Kartoitamme jatkuvasti uusia konsepteja ja niille sopivia liiketiloja Triplasta. Molemmat toimijat täydentävät Triplan jo nyt erittäin monipuolista ja laadukasta liike- ja palveluvalikoimaa todella hienosti ja en malta odottaa koska pääsemme kertomaan lisää näitä uutisia. On hienoa pystyä vastaamaan asiakkaiden liiketoiveisiin, kertoo Mall of Triplan toimitusjohtaja Päivi Salonen.


Julkaistu 3.5.2023
Muita tapahtumia