Promootiopaikat ja tapahtumat

Mall of Triplassa on useita paikkoja promootioiden ja tapahtumien järjestämiselle!

Mall of Tripla on kaupunkikulttuurin koti ja suunniteltu sinua varten. Kauppakeskuksessa on lähes 250 liikettä, mikä tekee Triplasta Pohjoismaiden suurimman kauppakeskuksen. Mall of Tripla on myös yksi Suomen vilkkaimmista kauppakeskuksista. Täältä löydät saman katon alta yli 70 kahvilaa ja ravintolaa, kotimaiset ja kansainväliset brändit sekä hyvinvoinnin ja viihteen palvelut. Kyseessä on kaupunkilaisten ohittamaton kohtauspaikka, jonne tullaan nauttimaan, kokemaan ja viettämään aikaa. Mall of Tripla on kaupunkikeskus erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Pasilan asema on Suomen toiseksi vilkkain rautatieasema.

Tutustu Mall of Triplan pop-up ja promootiopaikkoihin. Aloita alla olevasta painikkeesta ja varaa sinulle sopivimmat sijainnit.

Tutustu ja varaa

Promootiovarausjärjestelmän ohjeet

Tapahtumat

Mall of Triplassa on tapahtumien järjestämiseen erinomaiset puitteet; 4. kerroksessa, Little Manhattanilla, sijaitseva Kulttuuriaukio toimii näyttämönä kulttuurille, viihteelle, tapahtumille ja erilaisille pop-upeille. Aukio sijaitsee kauppakeskuksen 4. kerroksessa, johon on kulku katutasosta. Myös asemahalli sijaitsee Mall of Triplan 4. kerroksessa, joten aukio on helposti saavutettavissa. Tilaa Kulttuuriaukiolla on noin 700m² ja tilaan voidaan järjestää monipuolista esitystekniikkaa. Tämä mahdollistaa konsertit, esitykset, tuotelanseeraukset ja muut suuret tilaisuudet. Tila on avoinna yleisölle ja mahdollistaa myös pitkälle iltaan ajoittuvien tapahtumien järjestämisen. Tähän kerrokseen pääsee sisään kaikista ilmansuunnista ja kulkuvälineistä, hotellista ja toimistoista, eli vilinää tilassa riittää vuorokauden ympäri.

Yhteyshenkilö:

Susanna Joki
Vuokrauspäällikkö
susanna.joki(at)malloftripla.fi
+358 40 195 7018

Mainosta Mall of Triplassa!

Digiscreenit:
Clear Channel Suomi
sales(at)clearchannel.fi

Äänimainonta:
Mall Voice
myynti(at)mallvoice.com