Jesper Junior
Avoinna

Ma-La 09-21

Su 11-19

Yhteystiedot
+358400550373 Sijainti 2. krs Nordic Avenue
Meillä käy
lahjakortti Lahjakortti
Näytä sijainti pohjakartalla

Jesper Junior

Jesper Junior on lastenvaatteiden erikoisliikeketju, jonka vahvuuksia ovat oma tuotanto ja tunnetut merkkituotteet.

Jesper Junior on vuonna 1981 perustettu suomalainen lastenvaatteisiin erikoistunut liikeketju. Keskeinen ajatus Jesper Juniorin toiminnassa on, että lapset ovat lapsia, ja vaatteiden tulee olla lasten maailmaan sopivia. Tärkeintä on, että ne ovat: turvallisia ja mukavia käyttää, helppohoitoisia, kohtuuhintaisia ja kestäviä.

Jesper Juniorin valikoimissa löydät sekä tunnetuimmat kohtuuhintaiset merkkituotteet että edulliset käyttövaatteet leikki-ikäisille lapsille ja vauvoille. Tuotemerkkejämme ovat mm. Euroopan tunnetuimmat lastenvaatemerkit s.Oliver, LegoWear, Didriksons, Joha ja Maximo sekä kotimaiset tuotemerkit Reima, Ruskovilla, Kivat ja Mignelin.

Yksi Jesper Juniorin vahvuuksista on oma tuotanto. Omat tuotemerkkimme ovat Jonathan, Keiki ja Nalle. Mallistot vaihtuvat 2–3 kuukauden välein. Lähtökohtana omille mallistoillemme on tarjota hyvänlaatuisia lastenvaatteita edulliseen hintaan.

Jonathan on suomalainen lasten ulkoiluvaatemallisto, joka on suunniteltu käytettävyyttä ja lapsen mukavuutta ajatellen. Eri Jonathan-sarjoista jokaiselle lapselle löytyy juuri oikea, ominaisuuksiltaan sopivin ulkoiluvaatekokonaisuus.

Omat sisävaatteiden tuotemerkkimme ovat Keiki ja Nalle.


Ota yhteyttä liikkeeseen

Jesper Junior

Jesper Junior
Avoinna

Ma-La 09-21

Su 11-19

Kuvaus
Yhteystiedot

Meillä käy
lahjakortti Lahjakortti

Näytä sijainti pohjakartalla


Ota yhteyttä liikkeeseen