GRANIT
Avoinna

Ma-La 09-21

Su 11-19

Yhteystiedot
Meillä käy
lahjakortti Lahjakortti
Näytä sijainti pohjakartalla

GRANIT

GRANIT - Helpota elämääsi, saat aikaa elämiseen. Fiksuja ja toiminnallisia ratkaisua niin kotiin kuin toimistoon, luonnollisissa perusväreissä. Löydät meidät Triplan kolmannesta kerroksesta aivan Pasilansillan sisäänkäynnin vierestä. Tervetuloa!

Kaikki alkoi erään keittiönpöydän äärellä Sundbybergissä keväällä 1996. Anett Jorméus ja Susanne Liljenberg halusivat tehdä elämästään yksinkertaisempaa ja saada lisää aikaa elämästä nauttimiseen. Tälle ajatukselle rakennettiin life style -yritys, jonka erikoisalaa ovat käytännöllisyys ja säilytysratkaisut. Alunperin täysin ruotsalainen sisustusketju oli jo alusta asti kiinnostunut kansainvälisistä markkinoista. Tavoitteena oli myymälä, jossa asiakkaan ympärillä olisi koko kodin ja toimistojen tarpeisiin sopivia tavaroita. Tällainen myymälä olisi edistyksellinen ja tarjoaisi jokaiselle ahaa-elämyksiä. Myymälän henki olisi iloinen ja luova ja siellä pääsisi tutustumaan lukuisiin mielenkiintoisiin tuotteisiin.

Yrityksen nimeksi tuli Granit.

Ensimmäinen Granit-liike avattiin toukokuussa 1997 Tukholman Södermalmilla osoitteessa Götgatan 31. Anett ja Susanne olivat toteuttaneet menestyksekkään liikeideansa.


Ota yhteyttä liikkeeseen

GRANIT

GRANIT
Avoinna

Ma-La 09-21

Su 11-19

Kuvaus
Yhteystiedot

Meillä käy
lahjakortti Lahjakortti

Näytä sijainti pohjakartalla


Ota yhteyttä liikkeeseen
Tarjoukset