Triplan kerrokset

Kerrostiedot

Triplan kaupunkikeskus koostuu viidestä kerroksesta kauppakeskuksen liikkeitä ja palveluita, hotellista, toimistotiloista, vilkkaasta rautatieasemasta sekä asunnoista. Kaiken alapuolella on todellinen elämyskerros Down Under sekä viisi kerrosta pysäköintitilaa. 

Tutustu kerrosten tarjontaan Liikkeet ja Palvelut -osiosta. 
Mall of Triplan pohjakartat löydät täältä.

1. kerros: Food Market

Food Marketista löytyy isot marketit sekä ainutlaatuinen Restaurant Corner -ravintolakeidas, jossa kävijöitä hemmottelevat monipuoliset ravintolatoimijat.

2. kerros: Nordic Avenue

Uusimmat trendit ja parhaat perusvaatteet sijaitsevat Mall of Triplan toisessa kerroksessa, josta shoppailijat löytävät niin uusimmat tulokkaat kuin vakiintuneet megabrändit kaikkiin tarpeisiinsa.
Shoppailun lomassa jokainen seurueen jäsen löytää varmasti Food Court alueen kahvila- ja ravintolatarjonnasta herkut omaan makuunsa.

3. kerros: Downtown

Kolmannen kerroksen Downtown on Helsingin ostoskatujen ykkönen, jossa eurooppalaiset muotimerkit ja suomalainen design pääsevät oikeuksiinsa tyylikkäässä ympäristössä ja tarkkaan harkitussa tunnelmassa. Downtownin ravintoloissa korostuu omaleimaiset konseptit ja palvelullisuus. 

4. kerros: Little Manhattan & Rautatieasema

Neljänteen kerrokseen pääsee sisään kaikista ilmansuunnista sekä kulkuvälineistä, hotellista ja toimistoista.

Little Manhattan on kuin esikuvansa: loppumattomien ihmisvirtojen kohtaamispaikka, joka tarjoaa myös monipuolisia liikkeitä ja makuelämyksiä. Tapahtuma-aukio toimii näyttämönä kulttuurille, viihteelle, tapahtumille sekä erilaisille pop-upeille.

Rautatieasemalla on elämää 24/7. Neljännen kerroksen asema-alue on kohtaamispaikka laajasti eri kohderyhmille sekä pääkaupunkiseudun työmatkaliikenteen tärkeä solmukohta. Alue yhdistää monipuolisesti palveluita ja ravintoloita. 

5. kerros: Soul Streets

Viides kerros on viihtymisen ja hyvinvoinnin keskittymä, jossa pääsee käymään niin kuntosalilla kuin hemmotteluhoidossa. Täällä pääsee myös viihtymään elokuvissa Bio Rexissä ja jatkaa iltaa lasillisen tai illallisen merkeissä. Kerroksen palvelutarjontaa vahvistaa myös lääkäriaseman ja Töölön seurakunnan tilat.

P6. kerros: Down Under

Kaiken alapuolella sijaitseva todellinen elämyskerros, jossa vallitsee ympärivuotinen kesä myös lämpötilan puolesta. Down Underissa pääsee kokemaan surffausta ja rantalentistä sekä seikkailemaan koko perheen aktiviteettipuistoon. Down Underiin kuljetaan kerroksen P4-kautta.