Student offers

Opiskelijoille -10%!
Pasilan Apteekki

Opiskelijoille -10%! Opiskelijakorttia näyttämällä. Ei koske lääkkeitä.

ACO Spotless -sarja
Pasilan Apteekki

ACO Spotless -sarja -15%

Epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle tarkoitetusta tuotesarjasta löytyy antibakteerisia sekä syväpuhdistavia tuotteita. Tuotteet ehkäisevät uusien finnien syntymistä. Tuotesarjasta löytyy myös epäpuhtauksia ja finnejä peittäviä tuotteita.

Lumene-sarja
Pasilan Apteekki

Lumene-sarja -10%

Lumene-tuotteet ovat tarjouksessa huhtikuun ajan -10%. Valo-sarjan tuotteet sisältävät mm. kirkastavaa C-vitamiinia. Herkkä-sarjan tuotteet sisältävät mm. ihoa rauhoittavia keramideja.

Avène Hydrance
Pasilan Apteekki

Avène Hydrance -15%

Tuotesarja soveltuu kosteusköyhälle, herkälle ja kuivalle iholle. Tuotteista löytyy rasvaisemmat ja kevyemmät versiot riippuen siitä onko iho erittäin kuiva vai sekaihoon taipuvainen.

Compeed Anti-spots
Pasilan Apteekki

Compeed Anti-spots 8,96€ (10,54€)

Yön yli käytettävä finnilaastari, joka puhdistaa, imee itseensä ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia sekä kuorii mustapäitä ja finnejä. Laastari on täydellinen T-alueen helposti rasvoittuville ja epäpuhtauksia kerääville suuremmille ihoalueille.

Student discount:
Student discount:
Student discount:
GRANIT

Student discount: -10% normaalihinnoista

Koskee normaalihintaisia tuotteita näyttämällä voimassaolevaa kuvallista opiskelijakorttia.

Multivita Magnesium
Pasilan Apteekki

Multivita Magnesium 12,50€ (15,63€)

Nieltävät ja pureskeltavat valmisteet sisältävät magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa. Lisäksi valmisteet sisältävät B6-vitamiinia, joka tukee magnesiumin imeytymistä. Magnesium mm. edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa.

Erä Color Fresh Mask
CLIPS - Kampaamo-Myymälä

Erä Color Fresh Mask -tuotteita 14,95 €

30 day lowest price: 18,95 €

Color Fresh Mask -hiusnaamio toimii kuin puolikestävä sävyte ─ se ei vahingoita hiuksia, vaan antaa hiusvärillesi lisää elinvoimaa kotona. Hiusnaamio antaa väliaikaisen lopputuloksen.

Erä Elements Xclusive
CLIPS - Kampaamo-Myymälä

Erä Elements Xclusive tuotteita -30 %

Kalenterit 2024
GRANIT

Kalenterit 2024 -50%

Granitin klassikko kolumnikalenteri (6-saraketta) ja käy sekä työelämän että arjen aikataulutukseen. Vuoden 2024 kalenteri nyt puoleen hintaan.

Bioteekki aminohapot
Pasilan Apteekki

Bioteekki aminohapot -20%

Aminohapot toimivat proteiinien rakennusaineina ja niitä olisi suositeltavinta saada monipuolisesta ravinnosta. Keho tuottaa osan aminohapoista itse, mutta tiettyjä on saatava välttämättöminä ravinnosta. Aminohapot muodostavat mm. entsyymejä.

Erä Balmain-tuotteita
CLIPS - Kampaamo-Myymälä

Erä Balmain-tuotteita -40 %

Biorion -sarja
Pasilan Apteekki

Biorion -sarja -15%

Tuotesarjasta löytyy suun kautta otettava biotiinia sisältävä ravintolisä hiuksien ja kynsien hyvinvoinnin tueksi. Lisäksi löytyy hiuspohjan verenkiertoa stimuloivia shampoita sekä värjätyille hiuksille omat tuotteensa.

Keracnyl-tuotteet
Pasilan Apteekki

Keracnyl-tuotteet -15%

Sarjan tuotteet ovat suunniteltu rasvoittuvalle tai akneen taipuvaiselle iholle. Tuotesarjasta löytyy puhdistustuotteita sekä seerumeita että hoitovoiteita. Tuotteita löytyy myös aknessa käytettävän lääkehoidon kuivattamalle iholle.

Cutrin OMENA -tuotteita
CLIPS - Kampaamo-Myymälä

Cutrin OMENA -tuotteita -40 %

Valitut Super-tuotteet
Pasilan Apteekki

Valitut Super-tuotteet -15%

Super-sarjasta löytyy rautavalmiste, joka sisältää raudan imeytymistä edistävää laktoferriiniä sekä C-vitamiinia. Lisäksi löytyy ubikinoni-valmiste, joka on tarkoitettu sydämen hyvinvoinnin tueksi. Lisäksi sarjasta löytyy magnesiumlisät.

Perskindol Active Gel
Pasilan Apteekki

Perskindol Active Gel 16,92€ (19,90€)

Kaksoisvaikutteinen kylmä-lämpögeeli lihaksille ja nivelille. Geeli lievittää lihaskipua ja sopii myös lihasten rentoutukseen ennen tai jälkeen treenin. Geeli viilentää välittömästi ja lämmittävä vaikutus vilkastuttaa verenkiertoa ja rentouttaa.

Piilolinssit -15%
Specsavers

Piilolinssit -15% opiskelijakortilla

Opiskelijakortilla 15% alennus normaalihintaisista piilolinsseistä

Rela maitohappobakteerit
Pasilan Apteekki

Rela maitohappobakteerit -20%

Maitohappobakteerit sisältävät kahta eri tutkittua ja korkealaatuista maitohappobakteerikantaa. Lisäksi valmisteet sisältävät C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Vauvoille löytyy myös maitohappobakteeritipat.

Erä FR Professional -30 %
CLIPS - Kampaamo-Myymälä

Erä FR Professional -30 % -30 %

Opiskelija-alennus
Piece of Hair Tripla

Opiskelija-alennus Opiskelijana saat 10% alennusta palveluista arkisin klo 9-16

Opiskelija alennus -10% normaalihintaisista palveluista arkisin klo 9-16. Palvelun tulee loppua viim. klo 16. Ei pikapalvelut. Student discount 10% on weekdays between 9am-4pm. Service must be completed until 4pm. No discount from quick services.

SVR silmänympärysvoide
Pasilan Apteekki

SVR silmänympärysvoide 18,62€ (21,90€)

Silmänympärysvoide soveltuu herkille, kuiville, ärtyneille ja atopia-alttiille silmäluomille. Voide rauhoittaa kutinaa, ärsytystä, punoitusta sekä suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä.

Päivän Pretty 10€
Pretty Boy Wingery

Päivän Pretty 10€ Taco & Fries

30 day lowest price: 10,90

Parathaleipää, creme fraichea, chilihummusta, rapeaa kanaa, hunaja-sriracha kastiketta, retiisiä, chiliä, marinoitua punasipulia ja korianteria. Tarjoillaan ranskalaisten kera.

75 € extrahyvitys
1Store - Apple Premium Reseller

75 € extrahyvitys iPhonen ostajalle Mistä tahansa vanhasta puhelimesta

Tuo vaihdossa mikä tahansa puhelin. Saat normaalin hyvityshinnan lisäksi 75 € extrahyvityksen vanhasta laitteesta, kun hankit iPhonen. Selvitä nykyisen laitteesi vaihtoarvo helposti verkkosivujemme laskurilla tai lähimmässä 1Store-myymälässä.