Palvelut kävijöille

Vinkki!

Mall of Tripla on jaettu pystysuunnassa neljään eri osaan. Jokaisella osalla on oma pysty-yhteysvärinsä, jota voit seurata läpi kerrosten. Nämä värit helpottavat Triplassa suunnistamista. Triplan länsipäädyn pysty-yhteysväri on vihreä - se on nähtävissä mm. hissiauloissa, opasteissa ja Triplaparkin eri kerroksissa. Triplan keskiosassa pinkki ja keltainen väri opastavat sinua. Itäpäädyn pysty-yhteysväri puolestaan on punainen.

Alko

Alko sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa.

Esteettömyys

Esteettömyys on huomioitu Mall of Triplassa ja eri tasojen välillä pääsee liikkumaan esteettömästi. Digitaalisista opasteistamme voit tarkistaa parhaan esteettömän reitin etsimääsi kohteeseen. Pyörätuoleja on lainattavissa kauppakeskuksen infopisteeltä 4. kerroksesta. Pyörätuoleihin kiinnitettävät ostoskärryt sijaitsevat 1. kerroksessa.
Kaikista kauppakeskuksen kerroksista sekä Triplaparkin P1-kerroksesta löytyy esteetön wc-tila. 

Kierrätys

Triplaparkin P3-kerroksesta löytyy Triplan Ekopiste, joka on tarkoitettu asiakkaiden käyttöön. Ekopisteelle voit tuoda kierrätettäväksi lasia, metallia, paperia, kartonkia ja muovipakkauksia. 
1. kerroksessa sijaitsee myös pienelektroniikan keräyspiste, jossa voi kierrättää pienet sähkölaitteet, mustepatruunat, lamput, paristot ja pienakut. Kierrätysastia löytyy myös pahville ja sekajätteelle.

Lemmikit 

Koirat ja muut lemmikit ovat tervetulleita Mall of Triplan yleisiin tiloihin. Lemmikit tulee pitää kytkettynä ja lemmikkiä ei saa jättää ilman valvontaa. Älä anna koiran matkustaa seisten liukutasoilla tai -portaissa.

Opasteet

Mall of Triplassa kulkemista helpottamassa on monia eri ratkaisuja. Triplan katto-opasteet auttavat navigoinnissa haluamaasi suuntaan. Jokaisessa kerroksessa on myös digitaalinen infonäyttö, josta saat selville lyhyimmän reitin haluamaasi kohteeseen. Hissien yhteydessä on kerrosopasteita, joista selviää kyseisen kerroksen tarjonta. 

Perheille

Mall of Triplan 2. kerroksessa on perheiden oma Mini-Tripla. Mini-Tripla on nimensä mukaisesti kauppakeskus pienoiskoossa, jossa lapset pääsevät leikkimään niin kauppaa, hotellia kuin leipomoakin. Mini-Triplassa on myös lastenhoitotilat. Mini-Triplan lisäksi lastenhoitohuoneita löytyy kaikista kauppakeskuksen kerroksista wc-tilojen yhteydestä sekä parkkihallin P1-kerroksesta. Mini-Triplasta löytyy hoitopöydän lisäksi mikroaaltouuni ja syöttötuolit sekä rauhallinen imetysalue ja lasten wc-tilat.

Säilytyslokerot 

Matkatavaroiden säilytyslokerot sijaitsevat asemahallin 4. kerroksessa sekä 1. kerroksessa Veturitien tasolla. Matkatavarasäilytys on maksullista ja säilytyksen hinta on 3 €/kerta. Säilytyslokerot toimivat korttimaksulla. Säilytysaika on max. 23 tuntia. Säilytyslokeroita on kahta eri kokoa, iso (L40cm x S70cm x K58cm) ja pieni (L32cm x S70cm x K43cm). Huom! Säilytyslokerot väliaikaisesti pois käytöstä. Huolto tilattu. 

Asiakaspalvelupiste

Mall of Triplan infopiste palvelee asiakkaita 4. kerroksessa. Infopisteen henkilökunta auttaa sinua mielellään Mall of Triplaan liittyvissä kysymyksissä.

Mall of Triplan infopiste

Puhelin ja Whatsapp: +358 40 548 4273
Sähköposti: asiakaspalvelu@malloftripla.fi
Infopiste palvelee liikkeiden aukioloaikojen mukaisesti, normaalisti ma-la klo 9-21 ja su klo 11-19

Hotelli

Original Sokos Hotel Tripla on yksi Suomen suurimmista hotelleista. Hotellin sisäänkäynti on Triplan eteläpuolella, Fredikanterassilla. Myös kauppakeskuksen 4. kerroksesta pääsee hotellin aulaan.

Lastenhoitohuoneet

Mall of Triplan wc-tilojen yhteydessä jokaisessa kerroksessa on lastenhoitohuone, jonka varusteluun kuuluu hoitopöytä. Mini-Tripla puolestaan on lasten ilmainen leikkipaikka, joka sijaitsee 2. kerroksessa. Mini-Triplasta löytyy hoitopöydän lisäksi mikroaaltouuni ja syöttötuolit.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysyä kauppakeskuksen 4. kerroksen infopisteeltä noin kahden viikon ajan katoamisesta. Tämän jälkeen löytötavarat toimitetaan Lost & Found Finlandille (Porttikaari 7, 01200 Vantaa).

Mall of Triplan infopiste
Puhelin ja Whatsapp: +358 40 548 4273
Sähköposti: asiakaspalvelu@malloftripla.fi
Infopiste palvelee normaalisti ma-la klo 9-21 ja su klo 11-19

Pankkiautomaatit

Pankkiautomaatteja on Mall of Triplan kerroksissa 1 - 4.
1. kerros Food Market: pankkiautomaatti sijaitsee kerroksen itäpäädyssä hissien ja Clas Ohlsonin läheisyydessä.
2. kerros Nordic Avenue: pankkiautomaatti sijaitsee kerroksen eteläpäädyssä liukuportaiden vieressä. Lähellä olevat myymälät ovat Dressmann ja Cubus.
3. kerros Downtown: pankkiautomaatti sijaitsee kerroksen länsipäädyssä. Lähellä olevat myymälät ovat Partyland ja House. 
4. kerros Little Manhattan: pankkiautomaatti löytyy asemahallista, lähellä matkalippuautomaatteja sekä liukuportaita.

Pullonpalautus

Pullonpalautuspiste sijaitsee 1. kerroksessa K-Supermarketin ja Alkon välissä.

WiFi

Mall of Triplassa on maksuton WiFi-yhteys asiakkaiden käyttöön. Löydät sen nimellä Mall of Tripla FREE.