GreenMobility

GreenMobility täyssähköiset yhteiskäyttöautot

GreenMobilityn hotspot löytyy parkkihallin P3 tasolta, riviltä P3C pinkiltä alueelta. Tarkemmat ohjeet pysäköimisestä Mall of Triplaan löydät nettisivuiltamme sekä sovelluksesta.

Tarjoamme kaikille Triplan asiakkaille sekä henkilökunnalle 30 minuuttia ilmaista ajoaikaa. Käytä koodia ”TRIPLA30” tilin luomisen yhteydessä ja minuutit tulevat tilillesi automaatiisesti. KOODI TOIMII VAIN UUSILLE KÄYTTÄJILLE. Minuutit ovat voimassa 3kk koodin lisäämisestä.

GreenMobilityn 150 täyssähköistä yhteiskäyttöautoa ovat saatavilla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. GreenMobilityn yhteiskäyttöautot toimivat free-float menetelmällä. Tämä tarkoittaa, että autojen nouto ja palautus tapahtuu joustavasti toiminta-alueemme sisällä. Autojen käyttö tapahtuu aina mobiilisovelluksessa. Käytä autoa omiin tarpeisiisi missä vain, kunhan auto palautuu takaisin toiminta-alueen sisälle. Tarvitsit sitten autoa minuutiksi tai useammaksi päiväksi, GreenMobilityltä löytyy juuri sinun tarpeisiisi sopivin ratkaisu.

Nauti auton hyödyistä ilman omistamiseen liittyviä kuluja - GreenMobilitylla maksat vain siitä ajasta, kun käytät autoa. Pysäköinti, sähkö sekä vakuutukset sisältyvät hintaan. Asiakkaana voit siis vain rentoutua ja keskittyä ajamiseen!

Kysymyksissä ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä: puh. 09 424 547 54 ja hei@greenmobility.com.


Ota yhteyttä liikkeeseen

GreenMobility

GreenMobility
Avoinna

Ma-Su 00-24

Kuvaus
Yhteystiedot

Näytä sijainti pohjakartalla


Ota yhteyttä liikkeeseen