Laatukoru
Avoinna

Ma-La 09-21

Su 11-19

Yhteystiedot
Meillä käy
lahjakortti Lahjakortti
Näytä sijainti pohjakartalla

Laatukoru

Laatukoru osana elämääsi

Laatukoru valmistaa ja myy koruja meille kaikille elämämme tärkeimpiin hetkiin sekä saavutuksiin. Laatukorusta löydät niin sormukset, korvakorut, riipukset kuin kellot pöytähopeita ja lahjoja unohtamatta. Perinteisten ja tunnettujen merkkien lisäksi Laatukorun valikoimaa piristää oma Silván-timanttikorumallisto.


Laatukoru valmistaa itse Silván-timanttikorunsa. Palveluksessamme olevat kultasepät käsittelevät Laatukorun verstaalla vuodessa arviolta n. 20 kg kierrätyskultaa ja n. 600 karaattia timantteja. Näistä materiaaleista valmistuu upeita ja yksilöllisiä Silván-timanttikoruja niin miehille kuin naisille.


Jokainen kultaseppä haluaa jättää oman jälkensä. Laatukorun perustaja Keijo Silván halusi Silván-timanttikoruillaan tuoda esille arvojaan, kokemuksiaan sekä tärkeimpinä pitämiään asioita. Silván-timanttikoruissa huomio kiinnittyykin juuri kauniisiin yksityiskohtiin, materiaalivalintoihin sekä runsaisiin ja selkeisiin muotoihin.


Jokainen Silván-korumme valmistetaan ja suunnitellaan Suomessa. Tästä merkkinä on vuonna 2009 myönnetty Avainlippu-tunnus. Kun ihoasi koskettaa Silván-perheen koru, voit olla varma, että materiaalit on hankittu luotettavista lähteistä. Jokaisella myydyllä timantilla on takuutodistus merkkinä niiden konfliktivapaasta ja laillisesta alkuperästä. Silván on takuulla ylpeydenaihe.


Ota yhteyttä liikkeeseen

Laatukoru

Laatukoru
Yhteystiedot
Avoinna

Ma-La 09-21

Su 11-19

Kuvaus

Meillä käy
lahjakortti Lahjakortti

Näytä sijainti pohjakartalla


Ota yhteyttä liikkeeseen