Opasteet

Mall of Triplassa kulkemista helpottamassa on monia eri ratkaisuja. Triplan katosta riippuvat opasteet auttavat navigoinnissa haluamaasi suuntaan. Jokaisessa kerroksessa on myös  digitaalinen infokioski, josta saat selville lyhyimmän reitin haluaamaasi kohteeseen. Hissien yhteydessä on kerrosopasteita, joista selviää kyseisen kerroksen tarjonta. 

Vinkki!
Mall of Tripla on jaettu pystysuunnassa ­neljään ­eri ­osaan. Jokaisella osalla on oma pysty-yhteysvärinsä, jota voit seurata läpi kerrosten.­ Nämä­ värit­ helpottavat suunnistamista­ isossa ­tilassa.­Triplan länsipäädyn pysty-yhteysväri on vihreä, se on ­nähtävissä ­mm. ­hissiauloissa, opasteissa­ ja ­Tripla-parkin ­eri ­kerroksissa. Triplan keskiosassa violetti ja keltainen väri­opastavat­ sinua. ­Itäpäädyn­ pysty-yhteysväri ­puolestaan ­on­ punainen.

Asiakaspalvelupiste

Mall of Triplan infopiste palvelee asiakkaita 4.kerroksessa Little Manhattanilla. Infopisteen henkilökunta auttaa sinua mielellään Mall of Triplaan liittyvissä kysymyksissä.

Lastenhoitohuoneet

Mall of Triplan wc-tilojen yhteydessä jokaisessa kerroksessa on myös lastenhoitohuone, jonka varusteluun kuuluu hoitopöytä. Mini-Tripla puolestaan on lasten ilmainen leikkipaikka, se sijaitsee 2. kerroksessa. Sieltä löytyy hoitopöydän lisäksi mikroaaltouuni ja syöttötuolit.

Perheille

Mall of Triplan 2. kerroksessa on perheiden oma Mini-Tripla. Mini-Tripla on nimensä mukaisesti kauppakeskus pienoiskoossa, jossa lapset pääsevät leikkimään niin kauppaa, hotellia kuin leipomoakin. Leikkialueen lisäksi Mini-Triplassa on myös lastenhoitotilat. Mini-Triplan lisäksi lastenhoitohuoneita löytyy kaikista kauppakeskuksen kerroksista WC-tilojen yhteydestä sekä parkkihallin P1-kerroksesta.

Esteettömyys

Esteettömyys on huomioitu Mall of Triplan suunnittelussa, ja eri tasojen välillä pääsee liikkumaan myös esteettömästi. Digitaalisista opasteistamme voit tarkistaa parhaan esteettömän reitin etsimääsi kohteeseen. Pyörätuoleja on lainattavissa kauppakeskuksen infopisteeltä sekä pysäköinnin asiakaspalvelusta kerroksesta P1. Pyörätuoleihin kiinnitettävät ostoskärryt sijaitsevat 1. kerroksessa. Kaikista kauppakeskuksen kerroksista sekä Triplaparkin kerroksesta P1 löytyy esteetön WC-tila. Mall of Triplan infopisteellä on induktiosilmukka helpottamassa huonokuuloisten asiakkaiden asiointia.

 

Pankkiautomaatit

Pankkiautomaatteja on Mall of Triplan kerroksissa 1 - 4.

1. kerros Food Market: pankkiautomaatti sijaitsee Triplan itäpäädyssä hissien ja Clas Ohlsonin läheisyydessä.

2. kerros Nordic Avenue: pankkiautomaan sijainti kerroksen eteläpäädyssä liukuportaiden vieressä. Lähellä olevat myymälät ovat Dressmann ja Cubus.

3. kerros Downtown: kerroksen länsipäädyssä, lähellä Pasilankadun sisäänkäyntiä sijaitsevan pankkiautomaatin naapurissa ovat myymälät Cantico Italia ja House. 

4. kerros Little Manhattan: pankkiautomaatteja löytyy asemahallista, lähellä matkalippuautomaatteja sekä liukuportaita.

Kierrätys

Triplaparkin P3-kerroksesta löytyy asiakkaiden käyttöön kierrätyspiste, Triplan Ekopiste. Tänne voit tuoda kierrätettäväksi lasia, metallia, paperia, kartonkia ja muovipakkauksia. 

1. kerroksessa Food Market-tasolla sijaitsee myös pienelektroniikan keräyspiste, jossa voi kierrättää pienet sähkölaitteet, mustepatruunat, lamput, paristot ja pieankut. Kierrätysastia löytyy myös pahville ja sekajätteelle.

Hotelli

Original Sokos Hotel Tripla on yksi Suomen suurimmista hotelleista. Hotellin sisäänkäynnit ovat Triplan eteläpuolella, Fredikanterassilla. Myös kauppakeskuksen 4. kerroksesta Little Manhattanilta pääsee hotellin aulaan.

WiFi

Mall of Triplassa on maksuton WiFi-yhteys asiakkaiden käyttöön. Löydät sen nimellä Mall of Tripla FREE

Säilytyslokerot 

Matkatavaroiden säilytyslokerot sijaitsevat asemahallin 4. kerroksessa ja 1. kerroksessa Veturitien tasolla. Matkatavarasäilytys on maksullista, säilytyksen hinta on 3 €/kerta. Säilytyslokerot toimivat korttimaksulla. Säilytysaika on korkeintaan 23 tuntia. Säilytyslokeroita on kahta eri kokoa, iso (L40cm x S70cm x K58cm) ja pieni (L32cm x S70cm x K43cm).

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysyä kauppakeskuksen 4. kerroksen infopisteestä noin kaksi viikkoa katoamisesta. Tämän jälkeen löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavapalveluun (Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki).

Mall of Triplan infopiste
Sijainti: 4. kerros, Little Manhattan
puh. +358 40 548 4273
info.tripla@securitas.fi 
Infopiste avoinna ma-la klo 9-21 ja su klo 11-19

Alko

Alko sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksen Food Marketissa.

pullonpalautus 

Pullonpalautuspiste sijtaisee 1. kerroksessa K-Supermarketin ja Alkon välissä olevalla käytävällä.

Lemmikit 

Koirat ja muut lemmikit ovat tervetulleita Mall of Triplan yleisiin tiloihin. Lemmikit tulee pitää kytkettynä ja lemmikkiä ei saa jättää ilman valvontaa.