campaign banner

Haastattelu

MILANA MISICIN LAPSUUDENKODISSA SOI WHITE CHRISTMAS

Milana Misicin laulajan ura on kestänyt vuosikymmenia. Hän esiintyy Kauneimmat Joululaulut -karaokessa Musiikkimuseo Famessa.

Mitä joululaulut merkitsevät sinulle?
"Olen aina tykännyt joulumusiikista, kaihoisistakin kappaleista, mutta ehdottomasti myös amerikkalaisista swing jazz -kappaleista. Ne levyt, joita meillä oli kotona, olivat iloista joulumusiikkia. Totta kai oli myös White Christmas ja Nat King Colen The Christmas Song."

Millä mielin odotat Musiikkimuseo Famessa järjestettävää Kauneimmat Joululaulut -karaokea?

"Odotan mielenkiinnolla. Minulle kerrottin, että yleisö laulaa siellä karaokea. Itse laulan väliin muutaman joululaulun pianisti Lasse Hirven säestyksellä."

Karaokea pääsee laulamaan lahjoittamalla 2 euroa Kauneimmat Joululaulut -keräykseen. Mitä ajatuksia se herättää, että lahjoitusvaroilla maailman lapset saavat koulutusta, terveyttä ja turvaa?

"Se on äärimmäisen hieno asia. Itse olen ollut vuosia kuukausilahjoittaja. Vaikka meillä Suomessa on todella vaikeaa tällä hetkellä, maailmalla on ihmisiä, joilla on vaikeampaa kuin meillä. Tietenkään yksilö ei voi pelastaa koko maailmaa, mutta tällaisissa tilaisuuksissa on mahdollisuus olla osa yksi auttajista."

KAUNEIMMAT JOULULAULUT -KARAOKE MUSIIKKIMUSEO FAMESSA TISTAINA 28.11. KELLO 16-18.

FAKTA: Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lapsille

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudet ovat Suomen suurin musiikkitapahtuma, johon osallistuu yli puolet suomalaisista.

Kauneimmat Joululaulut on myös keräys maailman lasten hyväksi. Keräyksen tuotoilla lapset saavat koulutusta, terveyttä ja turvaa.

Lahjoituksen vie perille Suomen Lähetysseura, joka toimii 24 maassa kolmella eri mantereella. Viime vuonna työstä hyötyi runsaat 140 000 lasta.