Suomen paras sijainti!

900 junaa, 850 bussia ja 400 raitiovaunua päivässä. Mall of Triplassa sijaitseva Pasilan uusi joukkoliikenneterminaali on Suomen vilkkain: sen läpi kulkee noin 200 000 ihmistä päivässä. Uusien väylien ansiosta Mall of Triplassa on helppo asioida myös autolla tai pyörällä. Sähköautoille Triplassa on lähes 300 latauspistettä.

Joukkoliikenteen rinnalla uudessa Pasilassa on helppoa ja miellyttävää liikkua jalkaisin ja polkupyörällä. Pasilan kautta kulkee tärkeitä alueellisia ja valtakunnallisia pyöräilyreittejä, ja Triplaan pääsee turvallisesti kevyen liikenteen väyliä pitkin. Triplasta löytyy pyöräparkki 3 400 polkupyörälle. Esteetön liikkuminen on huomioitu jo Triplan suunnitteluvaiheessa.

Napsauta kuvia avataksesi ne suurempina.

Saapumisohjeet

 

Julkisilla kulkuvälineillä on helppo tulla Triplaan. Raitiovaunuja bussipysäkit ovat rautatieaseman eteläpuolella asemaaukiolla. Kaikki lähija kaukoliikenteen junat pysähtyvät Pasilassa. Lentokentälle pääset noin 20 minuutissa ja Helsingin keskustaan noin viidessä minuutissa. Tarkemmin tietoa Triplan joukkoliikenteestä löytyy HSL:n sivuilta

Tarkasta omat reittimahdollisuutesi ja aikataulut Reittioppaasta.

Pyörällä: Polkupyörille on varattu 3 400 pysäköintipaikkaa. Pyöräparkeista löytyy myös sähköpyörille latauspisteitä, polkupyörien pesupaikka ja välineitä pientä huoltoa varten. Triplassa on myös Suomen ensimmäinen pyörähotelli. Jäsenmaksulla saat käyttöösi palvelun, jossa voit jättää pyöräsi turvalliseen säilytykseen ja käydä suihkussa.

Autolla: Triplaparkissa on viidessä kerroksessa yhteensä 2 300 pysäköintipaikkaa ja sähköautoille on lähes 300latauspistettä. Pysäköintimaksu kuitataan kätevästi Moovysovelluksella, joka kannattaa ladata puhelimeen jo ennen Triplaan saapumista. Mikäli sinulla ei ole Moovya, on hallissa maksupisteitä, joilla pysäköinnin voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla ennen poistumista parkkihallista. Triplaparkin 3. kerroksessa sijaitsee autopesula, josta saat myös huollot ja katsastukset. Triplaparkkiin ajetaan Triplan pohjoispuolelta Firdonkadulta ja etelästä Pasilan Tornikujalta. Pysäköintihallin eri osiin johtavat hissit ovat eri värisiä, jotta löydät helposti takaisin autollesi. Pysäköinninasiakaspalvelu sijaitsee P1kerroksessa. Päivittäistavarakauppojen noutopisteet sijaitsevat myös pysäköintihallissa tasolla P1.

Lue lisää pysäköinnistä täältä.

Taksilla: Asemahallin sisäänkäynnin edustalla on taksitolppa.