Triplaan on helppo tulla!

Mall of Triplan osoite on Fredikanterassi 1.

Triplassa pysähtyy 900 junaa, 850 bussia ja 400 raitiovaunua päivässä.

Triplaan pääset myös polkupyörällä. Pysäköintitilaa löytyy 3 400 polkupyörälle.

Autoilijoita varten Triplassa on viidessä kerroksessa yhteensä 2 300 pysäköintipaikkaa, joista sähköautoja varten on lähes 300 sähköauton latauspistettä. 

Triplaparkkiin ajetaan pohjoisesta Firdonkadulta ja etelästä Tornikujalta. Pysäköintimaksu kuitataan kätevästi Moovy-sovelluksella. 

Kaipaatko pitkäaikaista pysäköintipaikkaa itsellesi tai yritykselle? Olemme juuri nyt lanseeranneet uusia pysäköintipaketteja Triplaparkkiin! Pysäköintipaketit ostat helposti Moovy-sovelluksesta ja pysäköintipakettien parkkipaikat sijaitsevat Triplaparkin P4-P5 tasoilla. Lue lisää uusista pysäköintipaketeista täältä.

Näin saavut ja pysäköit Mall of Triplassa

Tarkempaa tietoa pysäköinnistä löydät täältä

Pysäköinti Triplassa

Lämmin Triplaparkki on käytettävissä 24/7.

Triplaparkissa pysäköidään ilman lipukkeita. Pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterintunnistuksella. 230cm on Triplaparkkiin pysäköitävien autojen maksimikorkeus. Myös moottoripyörille on varattu omia pysäköintipaikkoja. Pysäköinti toimii kuten autoilla, mikäli rekisterikilpi on automaattisesti luettavissa. Muussa tapauksessa moottoripyöräilijä voi ottaa puomilta pikapuhelimella yhteyden Triplaparkin asiakaspalveluun.

maksupisteet

Jos et ole vielä Moovyn käyttäjä; maksa pysäköintisi debit- tai creditkortilla vierailusi jälkeen maksupisteellä.

Maksaminen aloitetaan syöttämällä auton rekisteritunnus. Ulosajossa puomi aukeaa automaattisesti. Mikäli tarvitset kuitin pysäköinnistä, saat tilattua sen suoraan sähköpostiisi.

Maksupisteiden sijainnit löytyvät pysäköintihallin infokartoista. Maksupisteen vierestä löytyy myös "Löydä autosi" –palvelu. Palveluun syötetään auton rekisteritunnus ja näytölle ilmestyy autosi sijainti hallin pohjakartalla.

Pysäköinnin hinnasto

Triplassa pysäköit helposti! 
Triplaparkin pysäköinnin hinnoittelu on seuraavanlainen:

pysäköinnin asiakaspalvelupiste

P1-tasolla on pysäköinnin asiakaspalvelupiste, aukioloajat voi tarkistaa täältä. Paikalla oleva henkilö on joko palvelupisteellä tai hallin puolella opastamassa asiakkaita, hänet tavoittaa myös puhelimitse. Jokaisella sisään- ja ulosajokaistalla on lisäksi pikapuhelinpainike, jonka avulla voi soittaa pysäköinnin asiakaspalveluun. Myös maksupisteiltä löytyy asiakaspalvelun puhelinnumero.

Moovy Asiakaspalvelu

puh. +358 3 3878 222

Lue täältä pysäköintiin liittyvät yleisimmät kysymykset ja vastaukset. 

Moovy-maksusovellus

Sujuvin ja nopein tapa pysäköidä on ladata Moovy-sovellus etukäteen App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Moovy-asiakkaana ajat vain sisään ja ulos käymättä maksupisteellä, pysäköintimaksut veloitetaan jälkikäteen sovellukseen antamaltasi maksukortilta.

Moovyssa ei ole kiinteää kuukausimaksua. Palvelumaksu on 0,49 € /pysäköinti. Kun asiakas on pysäköinyt 10 kertaa, ei loppukuun pysäköinneistä veloiteta palvelumaksua lainkaan. Moovylla voi pysäköidä myös Helsingin kadunvarsipaikoilla sekä monissa muissa kaupungeissa.

Lisätietoa Moovysta: www.moovy.fi

pysäköintipaikat liikuntarajoitteisille

Liikuntarajoitteisten pysäköintipaikat sijaitsevat Triplaparkin kerroksessa P1. Pysäköintimaksu muodostuu samaan tapaan kaikilla Triplaparkissa pysäköivillä. 

Palvelut triplaparkissa

Triplaparkin 3. kerroksessa sijaitsee täyden palvelun autopesula, josta saat myös huollot ja katsastat kulkuvälineesi shoppailureissun aikana. 

sähköautojen latauspisteet

Sähköautoilijoille on Triplassa varattu lähes 300 pysäköintipaikkaa, joissa on latausmahdollisuus. Pysäköintipaikkoja löytyy Triplaparkin kerroksista P2-P4. Julkisten latauspisteiden teho on 22 kW. Latauspalvelu veloitetaan kulutuksen mukaan, 0,30 eur/kWh. Kulutetun sähkön lisäksi veloitetaan normaali pysäköintimaksu. Lataukseen käytetään eParking-sovellusta, ohjeet lataustolpissa. 

ostosten noutopiste

Päivittäistavarakauppojen noutopisteet sijaitsevat Triplaparkin kerroksessa P1.