Promootiopaikat ja tapahtumat

Hae myyjäksi Mall of Triplan joulutorille!

Mall of Triplan tunnelmallinen joulutori järjestetään tänä vuonna 19.11.-23.12.2021. Joulutorin myyntipaikat jaetaan nyt. Hae mukaan 30.9.2021 mennessä.

Mall of Triplassa on useita paikkoja promootioiden ja tapahtumien järjestämiselle!

Mall of Tripla on kaupunkikulttuurin koti ja suunniteltu sinua varten. Kauppakeskuksessa on lähes 250 liikettä, mikä tekee Triplasta Pohjoismaiden suurimman kauppakeskuksen. Mall of Tripla on myös yksi Suomen vilkkaimmista kauppakeskuksista. Täältä löydät saman katon alta yli 70 kahvilaa ja ravintolaa, kotimaiset ja kansainväliset brändit sekä hyvinvoinnin ja viihteen palvelut. Kyseessä on kaupunkilaisten ohittamaton kohtauspaikka, jonne tullaan nauttimaan, kokemaan ja viettämään aikaa. Mall of Tripla on kaupunkikeskus erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Pasilan asema on Suomen toiseksi vilkkain rautatieasema.

Ota yhteyttä!

 

Promootiopaikat ja pop up-myyntipisteet

Clear Channel Suomi

Hanna Heikkinen
konseptipäällikkö
hanna.heikkinen(at)malloftripla.fi
+358 40 342 4571

Tapahtumat

Mall of Triplassa on tapahtumien järjestämiseen erinomaiset puitteet; 4. kerroksessa, Little Manhattanilla, sijaitseva Kulttuuriaukio toimii näyttämönä kulttuurille, viihteelle, tapahtumille ja erilaisille pop-upeille. Aukio sijaitsee kauppakeskuksen 4. kerroksessa, johon on kulku katutasosta. Myös asemahalli sijaitsee Mall of Triplan 4. kerroksessa, joten aukio on helposti saavutettavissa. Tilaa Kulttuuriaukiolla on noin 700m² ja tilaan voidaan järjestää monipuolista esitystekniikkaa. Tämä mahdollistaa konsertit, esitykset, tuotelanseeraukset ja muut suuret tilaisuudet. Tila on avoinna yleisölle ja mahdollistaa myös pitkälle iltaan ajoittuvien tapahtumien järjestämisen. Tähän kerrokseen pääsee sisään kaikista ilmansuunnista ja kulkuvälineistä, hotellista ja toimistoista, eli vilinää tilassa riittää vuorokauden ympäri.

Yhteyshenkilö:

Hanna Heikkinen
konseptipäällikkö
hanna.heikkinen(at)malloftripla.fi
+358 40 342 4571

Mainosta Mall of Triplassa!

Digiscreenit:
Clear Channel Suomi
sales(at)clearchannel.fi

Äänimainonta:
Mall Voice
myynti(at)mallvoice.com