Reservations for the event square

Making a reservation for the Event Square

Mall of Tripla has an excellent setting for organizing events. Little Manhattan, on the 4th floor, is like its role model: a meeting place for people and phenomena, and it is always awake. The Event Square in Little Manhattan serves as a stage for culture, entertainment, events and a variety of pop-ups.

With its impressive room height, the Event Square creates a feeling of outdoor space inside the shopping center, and the space is up to 700m². Performance technique enables organizing concerts, performances, product launches and other big events. The space is open to the public and also allows events to last well long into the evening. This floor can be accessed from all directions and means of transport, from the hotel and the offices, so there is plenty of hustle and bustle in the space around the clock! 


Want to organize an event at Mall of Tripla? Contact us! 

Leasing Manager
Susanna Joki
susanna.joki@malloftripla.fi
+358 40 195 7018

Katso alta esimerkkejä tapahtuma-aukion tapahtumista

Lanseeraukset
OnePlus:n onnistunut lanseeraustapahtuma tavoitti ja yhdisti kohderyhmät yli rajojen hyödyntämällä live stream -ominaisuutta tapahtuman suorana lähetyksenä New Yorkista. 

Urheilutapahtumat
Maailman suurin Fan Zone toi yhteen jääkiekkofanit tarjoten livepelit, pelaajavierailut, after work -kokoontumispaikan sekä erilaista ohjelmaa. 

Konsertit
Nelli Matulan uudelle albumille saatiin runsaasti julkisuutta, kun julkaisukeikkaa vietettiin Triplassa. Tapahtumassa kohderyhmät pääsivät nauttimaan musiikista sekä osallistumaan meet&greet -tapahtumaan. 

Näyttelyt
Tapahtuma-aukio tarjoaa näyttävät puitteet näyttelyille, ja kerää yhteen taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneet kaupunkilaiset. 

Kutsuvierastilaisuudet
Tapahtuma-aukio yhdisti taiteen ja kulttuurin ystävät, kun Sorjonen-elokuvan red carpet -kutsuvierasensi-iltaa juhlittiin näyttävästi Mall of Triplassa. 

Kokoustilat ja viihdepalvelut

Etsitkö yrityksellenne tai sidosryhmillenne viihdetapahtuma- tai kokoustilaa? Mall of Triplasta löytyy useita toimijoita, jotka tarjoavat monipuoliset puitteet erilaisiin tapahtumiin. 

Flavorium
Tapahtumatila, jossa kaikki on mahdollista. Black Box on ainutlaatuinen tapahtumatila, jossa voit tehdä tapahtumasta juuri näköisesi, sillä 400 m2 projisoitua tilaa on muokattavissa mielesi mukaan. Tila tarjoaa ainutlaatuisen kuvatekniikan, korkeatasoinen äänitekniikan, tilaa toteuttaa mitä erilaisimpia tapahtumia sekä lisäksi korkealuokkaisen ruoka - ja juomatarjonnan. Voit myös yhdistää tapahtumaan reilun 100 hengen ravintolatilan, josta avautuu näkymät Helsinkiin. 
Tila on varattavissa joustavasti erilaisiin yksityistilaisuuksiin ja mielikuvituksellisempiin yritystapahtumiin, kuten illallistapahtumiin, coctail-koulutuksiin, tasting-tapahtumiin tai seminaareihin.
Lue lisää
 

Original Sokos Hotel Tripla
Original Sokos Hotel Triplasta kasvaa Suomen yksi merkittävimmistä tapahtumahotelleista. Se on Helsingin uuden keskuksen maamerkki, jonne vieraat on helppo kutsua ja jonne on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ympäri Suomen ja maailman. Monipuoliseen työskentelyyn ja kohtaamisiin muokkautuvat tilat tekevät hotellista kiinnostavan kumppanin kaikenlaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen.
Lue lisää 
 

Surf House Helsinki
Olipa kyseessä sitten suurempi tai pienempi kokoustarve ja olipa mukana sitten asiakkaita tai omia työntekijöitänne, Surf House Helsinki on oiva valinta kokouspaikaksi! Surf House taipuu moneen tapahtumaan: Surf Housessa on aina kesä ja tarjolla hauskaa aktiviteettia vuoden ympäri, mutta tiloista löytyvä rauhallinen neuvotteluhuone takaa sen, että myös kokoukset menevät varmasti nappiin! Mikäli maha kurnii, tiloissa toimiva ravintola pitää vaativimmankin kulinaristin tyytyväisenä.
Lue lisää 
 

Biitsi.fi
Löysää krakaa, jätä puku narikkaan ja astele hawaii-paidassa palaveripöytään. Biitsillä toteutat tärkeimmätkin kokoukset rennosti ikitropiikissa - aitojen palmujen alla. Tarvittaessa saat käyttöösi monipuoliset ryhmätyötilat ja käytössäsi on nykyaikainen palaveritekniikka sekä tapahtumahost, joka huolehtii tapahtuman sujuvuudesta.
Lue lisää 
 

Musiikkimuseo Fame
Musiikkimuseo Famessa ja Ravintola Famessa voi järjestää elämyksellisiä tapahtumia, kuten yritystilaisuuksia, tuotelanseerauksia ja tiedotustilaisuuksia. Varattavana on vaihtoehtoisesti lounge, osa ravintolasta, koko ravintola, erikseen Musiikkimuseo Famen tilat tai koko kokonaisuus yhdessä.
Lue lisää 
 

BioRex Tripla
BioRex-elokuvateatteriketju panostaa niin nykyaikaiseen esitystekniikkaan kuin elokuvasalien katselumukavuuteen tavoitteenaan tuottaa katsojille elämyksellisiä elokuvahetkiä laatuelokuvien parissa. Mikäli haluat järjestää yksityisnäytöksen henkilökunnalle tai yhteistyökumppaneillesi ota yhteyttä suoraan BioRex Triplaan! 
Lue lisää