Mall of Triplassa lukuisia uusia liikeavauksia

Mall of Triplassa lukuisia uusia liikeavauksia

Suomen suosituimmassa kauppakeskuksessa tapahtuu, sillä lähiaikoina meillä on luvassa runsas määrä upeita liikeavauksia. Liikeavauksia nähdään monessa eri kerroksessa ja monilla eri toimialoilla, kun ovensa avaavat Cocopanda, SuperBowl, Magnolia Coffee & Bakery, Lastenlife, Burger King, Comets ja Pilates & Barre Glow. Lisäksi Intersport, Normal ja Terveystalo laajentavat liiketilojaan.

On todella hienoa julkistaa jälleen uusia liikeavauksia ja laajennuksia näinkin monella eri toimialalla. Tripla on vetovoimainen kauppapaikka ja se näkyy kiinnostuksena niin liiketilaa etsivien brändien osalta kuin erilaisten lanseerausten ja kuluttajatapahtumien yhteydenotoissa. Myös useat mittavat liiketilalaajennukset kertovat kuluttajien luottamuksesta ja siitä, että kauppakeskukset koetaan elinvoimaisina ajanviettopaikkoina, joissa viihdytään.” kertoo Mall of Triplan toimitusjohtaja Päivi Salonen.


Julkaistu 26.4.2024

Muita tapahtumia

Burger King avaa uuden ravintolan Triplaan
Burger King avaa uuden ravintolan Triplaan
Grilli kuumenee pian myös Pasilassa, kun Burger King avaa uuden ravintolan Triplaan syksyllä 2024. Triplan Burger King toteutetaan uusimmalla Royal-konseptilla. Ravintolassa tulee olemaan kaksi kerrosta ja noin 130 asiakaspaikkaa. Uusi ravintola sijaitsee Triplan 4. kerroksessa asema-aukiolla, tarjoten erinomaiset puitteet asiakkailleen. Siru Kalpio, Burger King Suomen liiketoimintajohtaja, on avauksesta innoissaan: "Olemme todella innoissamme saadessamme tuoda Burger Kingin uusimman Royal-konseptin Triplaan. Uudessa ravintolassa yhdistyy keskeinen sijainti, nopea ja ennen kaikkea digitaalinen asiakaskokemus. Triplan kaltaiseen vilkkaaseen ympäristöön sopii erinomaisesti ravintola, joka vastaa sekä paikallisten asukkaiden että matkustajien tarpeisiin – oli kyse sitten työmatkasta tai pidemmästäkin matkasta." Sijaintinsa ansiosta Triplan ravintolasta on helppo noutaa tilaus mukaan tai jäädä ruokailemaan ja nauttimaan ketterästä palvelukokemuksesta. Asiakkaat voivat tehdä tilauksensa itsepalvelukassojen lisäksi suoraan pöydästä ja heidän tilauksensa tarjoillaan myös suoraan pöytään. Päivi Salonen, Triplan toimitusjohtaja, kertoo tyytyväisenä: "Asiakkaat ovat toivoneet Burger Kingiä Triplaan jo pitkään, ja nyt sopivan tilan vapautuessa pääsemme mahdollistamaan tämän. Tila on mitä loistavin tähän tarkoitukseen. On hienoa, että voimme vastata asiakkaidemme toiveisiin ja samalla vahvistaa asema-aukion ravintolavalikoimaa.” Uuden ravintolan laajat aukioloajat takaavat, että nälkäisten asiakkaiden palveleminen onnistuu joustavasti sopien vilkkaan alueen tarpeisiin. “Olemme todella innoissamme tulevasta avauksesta ja siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia ravintolapalveluita", Salonen lisää. Ravintolan tarkasta avaamisajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.
Lue lisää
Triplan terassikausi on parhaimmillaan - 10 aurinkoista terassia!
Triplan terassikausi on parhaimmillaan - 10 aurinkoista terassia!
Älä suotta lähde Triplaa edemmäksi kesään! Meiltä löydät kaikkiaan 10 aurinkoista ulkoterassia, joissa on yhteensä noin tuhat asiakaspaikkaa. Tule nauttimaan kevään lämmöstä lounaalle, after workeille, rennolle illalliselle - arkisin ja viikonloppuisin. Suurin osa terasseista löytyy Triplan eteläpuolelta Pasilansillalta. Lisäksi terasseja on myös asema-aukiolta ja 4. kerroksen tasolta. Ulkoterassin löydät seuraavilta ravintoloilta: Bierhaus Berlin, Burgers & Wine, Fredde's, Hesburger, O'Learys, Original Sokos Hotel Tripla, Ratamo, Roasberg, The Tower ja Urban Rabbit. Triplan lähialue kuhisee kesän ajan monenlaisia mielenkiintoisia tapahtumia. Tripla on loistava ja helposti saavutettava treffipaikka ennen ja jälkeen tapahtumien. Ja mikä parasta, palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään. Huonon sään sattuessa Triplan sisätiloista löytyy myös kattava määrä terasseja kesätunnelman ylläpitämiseksi. Suuntaa esimerkiksi 4. kerroksen Tapahtuma-aukiolle, jonka läheisyydestä löydät 4 viihtyisää sisäterassia. Terassitoimijoita täydentää myös muu ravintolatarjonta - Triplasta löydät lähes 70 ravintolaa ja kahvilaa, eli makuelämyksiä jokaiseen nälkään. Tervetuloa säällä kuin säällä!
Lue lisää
Vuoden hauskin parkourtapahtuma saapuu paraatipaikalle Triplaan!
Vuoden hauskin parkourtapahtuma saapuu paraatipaikalle Triplaan!
Tule yksin, perheen tai ystävien kanssa testaamaan taitojasi maailman hauskimmalle lattia on laavaa -radalle Triplan Tapahtuma-aukiolla 24.8. klo 12-18. Tapahtumassa pääset testaamaan taitojasi kolmella eritasoisella lattia on laavaa -radalla. Lisäksi pääset osallistumaan arvontaan ja tekemään parkour-haasteita. Tapahtuman aikana voit lisäksi ilmoittautua syyskaudelle erikoistarjouksella mihin tahansa Parkour Akatemian toimipisteelle ympäri Suomen! Tapahtuma on maksuton, avoin kaikille eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Parkour Akatemia – Parkourin edelläkävijä Parkour Akatemia on maailman suurin parkour-opetusta järjestävä organisaatio, jossa harjoittelee viikoittain yli 4000 harrastajaa. Suomessa on 11 Parkour Akatemian toimipistettä, ja organisaatio on kehittänyt useita innovatiivisia opetuskonsepteja, kuten perheparkour ja kuntoparkour. Akatemian työntekijät ovat myös suunnitelleet parkour-alueita ja -välineitä sekä digitaalisia sovelluksia (PKspotter, Parkourpolku, Loikkakopla). Parkour Akatemia on ylpeä saadessaan tuoda tämän monipuolisen ja innostavan lajin keskelle Suomen vilkkainta ja Pohjoismaiden suurinta kauppakeskusta. Merkitse päivä ja kellonaika muistiin – tätä et halua missata! Lue lisää: parkourakatemia.fi/tripla Laita siis päivä ja kellonaika ylös!
Lue lisää
HopLop on nyt Leo's Leikkimaa
HopLop on nyt Leo's Leikkimaa
HopLop on nyt Leo's Leikkimaa Leikkipuiston löydät edelleen samasta sijainnista, Down Underista P4 -kerroksesta. Leo’s Leikkimaa on Pohjoismaiden suurin ja suosituin sisäleikkipuistoketju – jo vuodesta 2006! Alusta asti meillä on ollut selkeä missio: tarjota perheille paikka, jossa voi leikkiä ja liikkua rennosti. Leo’sissa seikkaillaan tuhansia askeleita ja pidetään hauskaa, samalla kun motoriset taidot kehittyvät leikin lomassa. Leo’s kuuluu Leo’s Groupiin yhdessä HopLopin kanssa. Leikkipuistojen ketjulla on yhteensä 65 sisäleikkipuistoa Pohjoismaissa ja Saksassa.
Lue lisää
Mall of Triplan Tapahtuma-aukiolla tapahtuu - katso tulevat tapahtumat!
Mall of Triplan Tapahtuma-aukiolla tapahtuu - katso tulevat tapahtumat!
Mall of Triplan 4. kerroksessa sijaitseva Tapahtuma-aukio on ainutlaatuinen paikka, joka toimii näyttämönä kulttuurille, viihteelle, urheilulle ja monille muille tapahtumille. Noin 700 m² tila muuntuu moneksi: Tapahtuma-aukiolla on järjestetty ikimuistoisia konsertteja, ainutlaatuisia tuotelanseerauksia, messuja, ainutlaatuisia urheilutapahtumia ja -kilpailuita, ja paljon muuta. Katso tästä tulevat tapahtumat ja nappaa suosikkisi jo ylös kalenteriin! 10.8. 3X3-koriksen SM-finaali 3x3-kiertue huipentuu jälleen tänä vuonna Triplassa järjestettävään finaaliin. 17.8. Tripla <3 Arki Koko perheen tapahtuma, jossa osallistavaa ohjelmaa kaikenikäisille! 24.8. Perheiden Parkourpäivä Tule tutustumaan parkouriin Parkour Akatemian järjestämässä tapahtumassa.
Lue lisää