GreenMobilityn yhteiskäyttöautot nyt Triplassa

GreenMobilityn täyssähköisiä yhteiskäyttöautoja on nyt saatavilla Triplassa. GreenMobilityn autot löytyvät parkkihallin P3 kerroksesta, riviltä 3C pinkiltä alueelta. Tarkemmat ohjeet yhteiskäyttöautojen käytöstä ja pysäköinnistä Triplassa löydät GreenMobilityn nettisivuilta ja sovelluksesta

Kaikki Triplan asiakkaat sekä henkilökunta saa 30 minuuttia ilmaista ajoaikaa. Käytä koodia ”TRIPLA30” tilin luomisen yhteydessä ja minuutit tulevat tilillesi automaatiisesti. Koodi on voimassa ainoastaan uusille käyttäjille ja minuutit ovat voimassa 3kk koodin lisäämisestä.

 

Mikä on GreenMobility?

GreenMobilityn 150 täyssähköistä yhteiskäyttöautoa ovat saatavilla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla ja ne toimivat free-float menetelmällä. Tämä tarkoittaa, että autojen nouto ja palautus tapahtuu joustavasti GreenMobilityn toiminta-alueen sisällä. Autojen käyttö tapahtuu aina GreenMobilityn mobiilisovelluksessa. Käytä autoa omiin tarpeisiisi missä vain, kunhan auto palautuu takaisin mihin tahansa GreenMobilityn toiminta-alueelle. Tarvitsit sitten autoa minuutiksi tai useammaksi päiväksi, GreenMobilityltä löytyy juuri sinun tarpeisiisi sopivin ratkaisu.

Nauti auton hyödyistä ilman omistamiseen liittyviä kuluja - GreenMobilitylla maksat vain siitä ajasta, kun käytät autoa. Pysäköinti, sähkö sekä vakuutukset sisältyvät hintaan. Asiakkaana voit siis vain rentoutua ja keskittyä ajamiseen!

Lataa ilmainen GreenMobility sovellus Apple storesta tai Play kaupasta ja pääset ajamaan jo tänään. Sovelluksen voit ladata myös tästä

Lue lisää GreenMobilitystä täältä

Katso kaikki GreenMobilityn toiminta-alueet ja tarkemmat tiedot Triplan toiminta-alueesta täältä.

 

Kysymyksissä ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä: 

puh. 09 424 547 54
hei@greenmobility.com 


Julkaistu 29.9.2023
Muita tapahtumia