Mall of Tripla kävijämääriltään vilkkain kauppakeskus 2022

Mall of Tripla nousi kävijämääriltään Suomen vilkkaimmaksi kauppakeskukseksi. Triplassa vieraili viime vuoden aikana huikeat 24,3 miljoonaa kävijää, joten kasvua vuoteen 2021 verrattuna oli 32 prosenttia. 

Kävijämäärän kasvua siivitti muuan muassa helppo saavutettavuus julkisen liikenteen solmukohdassa, kaupunginosan kehittyminen, Triplan kiinnostava ja monipuolinen liikevalikoima sekä pitkäjänteinen työ tunnettuuden vahvistamiseksi. Mall of Triplan tunnettuus on korkealla tasolla valtakunnallisesti ja Taloustutkimuksen teettämän tutkimuksen mukaan jopa 97 % pääkaupunkiseudun asukkaiden keskuudessa.  

Menestyksekkään ja vilkkaan viime vuoden aikana Mall of Tripla palkittiin lisäksi alansa huippuna, niin Suomen kuin koko Pohjoismaiden parhaana kauppakeskuksena.  

Näkymät vuoteen 2023

Myös vuosi 2023 on alkanut vahvasti kävijämäärien sekä myynnin osalta. Tammi-maaliskuun kävijämäärät nousivat +35 % ja myynnit +29 % viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Kasvua on saatu onnistuneesti jokaisella toimialalla.

Kuluva vuosi on vilkas myös elämyksellisten tapahtumien osalta. Alkuvuonna Triplassa on koettu sykähdyttäviä urheiluhetkiä jo golfin ja padelin parissa ja pian Triplan Tapahtuma-aukiolla kisatunnelmaan pääsee Squashin EM-kisoissa sekä MM-jääkiekon kisakatsomossa. Urheilutapahtumien lisäksi Tapahtuma-aukiolla on alkuvuonna onnistuneesti toteutettu mm. Metropoliareenan vaalipaneelit, olutfestivaalit sekä Suomen merkittävin nuorten yrittäjien yrittäjyystapahtuma.

”Kuluva vuosi on kasvun lisäksi vahva kehityksen vuosi Triplassa. Kehitämme Triplaa entisestään niin palveluntarjonnan, asiakaskokemuksen kuin ainutlaatuisten tapahtumien osalta. Tripla on kolmen ensimmäisen olemassaolovuotensa aikana todistanut vetovoimaisuutensa kaupan, palveluiden ja kulttuurin keskittymänä ja kerätyn kokemuksen pohjalta lähdemme kehittämään Triplaa kokonaisuutena entistä paremmaksi”, kertoo Mall of Triplan toimitusjohtaja Päivi Salonen.

Suomen kauppakeskusten tunnuslukuihin pääsee tutustumaan Kauppakeskusyhdistyksen juuri julkaisemasta Kauppakeskukset 2023 -julkaisusta.
Lue lisää 

 

Lisätietoja:
Päivi Salonen, toimitusjohtaja
puh. +358 40 746 5055
päivi.salonen@malloftripla.fi


Julkaistu 19.4.2023
Muita tapahtumia