Mall of Triplan Tapahtuma-aukiolla tapahtuu - katso tulevat tapahtumat!

Mall of Triplan 4. kerroksessa sijaitseva Tapahtuma-aukio on ainutlaatuinen paikka, joka toimii näyttämönä kulttuurille, viihteelle, urheilulle ja monille muille tapahtumille. Noin 700 m² tila muuntuu moneksi: Tapahtuma-aukiolla on järjestetty ikimuistoisia konsertteja, ainutlaatuisia tuotelanseerauksia, messuja, ainutlaatuisia urheilutapahtumia ja -kilpailuita, ja paljon muuta. 

Tapahtuma-aukion vuodesta 2023 on tulossa vauhdikas ja tapahtumarikas. Katso tästä tulevat tapahtumat ja nappaa suosikkisi jo ylös kalenteriin!

18.4. Uskalla yrittää -finaali

Suomen merkittävin nuorten yrittäjyyskilpailu huipentuu finaaliin Tapahtuma-aukiolla. Nuoret yrittäjät esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan kilpailun tuomaristolle ja Triplan asiakkaille. 

23.-30.4. Squashin joukkueiden EM-kilpailut

Kisojen pääkenttä ottaa Tapahtuma-aukion haltuun ja lähes kaikki Suomen alkusarjan pelit pelataan Triplassa. Osa jatko-otteluista ja loppuottelut pelataan myös Triplan kentällä. 

12.-28.5. MM-jääkiekon kisakatsomo

Lätkän kisakatsomo tulee taas Triplaan! Tule katsomaan Suomen pelit, semifinaalit ja mitalipelit isolta näytöltä muiden fanien kanssa. 

10.-11.6. Leuanvedon MM-kisat

Leuanvedon MM-kilpailut on järjestetty kaksi kertaa aikaisemmin ja nyt kolmansissa MM-kisoissa leukoja vedetään Triplassa. 

 

Nähdään Mall of Triplan Tapahtuma-aukiolla, 4. kerroksessa! 


Julkaistu 17.3.2023
Muita tapahtumia