Mall of Triplan lahjakortin saa myös verkosta!

Siirry verkkokauppaan tästä!

 

Mall of Triplan lahjakortilla voit antaa lahjaksi yhden Pohjoismaiden suurimmista valikoimista hemmottelua, elämyksiä, pukeutumista, palveluita ja herkuttelua. Lahjakortti käy lähes kaikkiin liikkeisiimme ja niitä saa ostettua keskuksen lahjakorttiautomaateilta, sekä myös verkosta!

Lahjakortin verkkokaupan myötä lahjakortin voi ostaa mistä tahansa, vaikka Rovaniemeltä! Verkkokaupassa valitaan lahjakorttien lukumäärä ja ladattava summa. Elektronisen lahjakortin ulkoasun voi valita sopimaan esimerkiksi syntymäpivälahjaksi, joululahjaksi tai äitienpäivälahjaksi ja kirjoittaa henkilökohtaisen viestin. Tämän jälkeen lahjakortti on valmis lähetettäväksi saajalle tekstiviestillä tai sähköpostilla. 

Verkosta ostetun lahjakortin lähetys on myös mahdollista ajastaa. Voit siis ostaa ystävälle syntymäpäivälahjan hyvissä ajoin, ja valita toimituspäiväksi haluamasi päivämäärän. 

Elektronisen lahjakortin yhteydessä on lunastuskoodi, jonka avulla lahjakortin saaja saa lunastettua lahjakortin Triplan lahjakorttiautomaateista. Verkkokaupasta ostettu lahjakortti on mahdollista lunastaa 3 kuukauden ajan, alkaen siitä päivästä, jolloin saaja vastaanotti elektronisen lahjakortin. Elektroninen lahjakortti ei siis itsessään käy maksuvälineenä liikkeissämme, vaan fyysinen lahjakortti tulee lunastaa keskuksen lahjakorttiautomaateista. Lunastuksen jälkeen lahjakortti on voimassa 12 kuukautta. 

Pääset ostamaan lahjakortin täältä ja verkkokauppaan liittyvät useimmin kysytyt kysymykset löytyvät täältä

Lahjakortteja saa ostettua myös lahjakorttiautomaateista

Triplasta löytyy 4 lahjakorttiautomaattia, joista voi ostaa lahjakortteja sekä lunastaa verkkokaupasta ostetut elektroniset lahjakortit. Automaatit löytyvät

  • 2. krs Dressmannin vierestä
  • 3. krs O´Learysia vastapäätä
  • 4. krs info-pisteen vierestä
  • 4. krs Pasilan asemalla Kaivokukkaa vastapäätä

Lahjakorttiautomaateista ostetuilla lahjakorteilla on 12 kuukauden voimassaoloaika, joka alkaa ostohetkestä. 

Tervetuloa lahjakorttiostoksille, verkkoon tai Triplaan! 


Julkaistu 4.1.2023
Muita tapahtumia