Mall of Tripla paras pääkaupungin kauppakeskuksista

Tripla sai vuoden 2022 Taloustutkimuksen vuosittain teettämässä kyselyssä Helsingin kauppakeskuksista parhaimman yleisarvosanan sijan. Iso kiitos siitä kaikille asiakkaillemme!

Vahvuuksiksi nostettiin eritoten helppoutta saapumisessa, sopivia aukioloaikoja sekä hyviä paikoitustiloja.

Tutkimus osoitti, että Triplassa eri toimialojen liiketarjonta koetaan monipuolisena ja runsaana. Palveluita vertailtaessa kiitosta saivat erityisesti monipuolinen ravintolatarjonta, verkkokaupan ja postin pakettipalvelut sekä viihde- ja vapaa-ajan palvelut. Erikoisliikkeiden arvioinnissa korostui Triplan monipuolinen tarjonta päivittäistavaraliikkeissä ja ruokakaupoissa, muoti- ja vaatealan liikkeissä sekä kauneuden ja hyvinvoinnin liikkeissä.

 

Triplassa vieraillaan nyt ja tulevaisuudessa

Tripla sijoittui kaikista pääkaupunkiseudun keskuksista ensimmäiseksi myös kysyttäessä kuinka todennäköisesti vastaajat arvioivat asioivansa tulevaisuudessa kussakin keskuksessa.

Olemme lisäksi todella iloisia, että Triplan suositteluindeksi NPS-luku on koko pääkaupunkiseudun toiseksi paras!

Myynti-ja kävijämäärien kasvu on jatkunut hienosti läpi vuoden Suomen kauppakeskuksissa. Viime kuu olikin Mall of Triplan historian paras kuukausi myynnillisesti - mukavaa että Triplassa viihdytään!

 

Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia vuokralaisiamme ja asiakkaitamme kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää uutta vuotta!

 


Taloustutkimuksen toteuttaminen


Tutkimuksen tarkoitus

Tutkimuksessa selvitettiin alueen kauppakeskusten tunnettuutta ja käyttöä, kokonaisarvosanoja sekä imagotekijöiden sopivuutta. Lisäksi tutkimuksessa selvitettiin mitkä ovat tärkeimmät tekijät valittaessa kauppakeskusta, jossa asioi,
mitä kautta kauppakeskusten mainontaa mieluiten vastaanotettaisiin sekä suosittelutodennäköisyys (NPS) kauppakeskuksissa käyneiden keskuudessa. Uutena asiana tutkimuksessa on ns. kohderyhmäanalyysi, jonka avulla vastaajat on ryhmitelty erilaisiin kohdeyleisöihin.

Tutkimuksen kohderyhmä
Tutkimukseen vastasi yhteensä 1039 vastaajaa. Kohderyhmän muodostavat Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan asukkaat (15 79 vuotiaat). Aineisto on painotettu sukupuolen, iän ja asuinpaikkakunnan mukaan alueen väestöjakaumaa vastaavaksi.

Tutkitut kauppakeskukset
Tutkimuksessa oli mukana yhteensä 32 pääkaupunkiseudulla toimivaa kauppakeskusta.


Julkaistu 2.1.2023
Muita tapahtumia